Website Story IV.: Nezmeškajte jesennú dávku inšpirácie pre e-shopy a marketérov

Website Story IV.: Nezmeškajte jesennú dávku inšpirácie pre e-shopy a marketérov

PRIHLÁSIŤ SA NA WEBSITE STORY IV.

Online event Website Story, ktorý si už o niekoľko týždňov môžete tradične vychutnať vďaka one stop-shop agentúre ui42 a Slovenskej sporiteľni, neostane svojej povesti nič dlžný ani tentokrát. Sledovali ste s nami predošlé vydania? V tom prípade viete, že vás čakajú jedinečné príbehy e-shopov, webov či online projektov, ktoré rozhodne majú čo povedať

Nadchádzajúca, v poradí už štvrtá online konferencia, mapujúca e-commerce trendy a tipy, nás čaká už 3.novembra. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Tipy pre top sezónu v roku, umelá inteligencia, aj veľké prekvapenia

Aby bol event, ktorý sledujú online stovky e-shoperov i marketérov, skutočne prínosný, ani tentoraz nevynecháme pohľad do sveta analýz a prognóz. Čísla a krivky grafov zo sveta ekonomiky, svetových trhov i spotrebiteľského správania dokážu poskytnúť odpovede na otázky, ktoré si napokon možno kladiete práve i vy. 

Vo Website Story IV. si posvietime aj na nadchádzajúcu top sezónu pre drvivú väčšinu predajcov. Tipy a rady do štvrtého, najsilnejšieho kvartálu v roku z úst uznávaných odborníkov preveria vašu prípravu na tohtoročný Black Friday a Vianoce. 

Poodhalíme aj ďalšie zákutia umelej inteligencie (keďže v uičku poznáme recept, ako vďaka odporúčacím nástrojom rozviazať ruky administrátorom a pritom zvýšiť revenue a CRT). Vypočujte si, aké možnosti majú slovenské e-shopy, ak chcú preraziť v mori konkurencie. Napríklad, aj pomocou rozporuplného influencer marketingu, ktorý, ako sme už predošlých dieloch počuli, možno robiť naozaj kvalitne a so skvelými výsledkami. Zameriame sa aj na udržateľnosť úspechu pri budovaní vlastného brandu, ako aj eko-friendly biznisu. 

Sledujte príbehy webov a e-shopov, ktoré majú čo povedať

Ako udalosti okolo nás hýbu svetom marketingu, ktoré kanály komu fungujú a komu, naopak, nie nám prezradia aj naši hostia z radov e-shoperov a marketérov. Napokon, práve oni a ich príbehy sú to, čo dáva Website Story punc jedinečnosti. A verte, že ich osobné “stories” sa nenesú len v znamení vydláždenej cesty priamo k úspechu. O svoje zakopnutia a faily sa nehanbia podeliť spolu s nami, aby ste možno práve vy zistili, ktorým chybám sa vo svojom segmente vyhýbať. 

Malé i väčšie e-shopy alebo projekty, ktoré sa nebáli prekročiť hranice nášho trhu, osvedčené rady a zákulisie úspešných značiek môžete sledovať spolu s nami v reálnom čase online a zapojiť sa pomocou komentárov priamo do vysielania. Ako malú ochutnávku napovieme, že vás čaká aj pohľad pod pokrievku jedného z najúspešnejších slovenských e-shopov, ktorý len nedávno podľa všetkého narazil na svoj strop. 

Zaujíma vás viac? Zaistite si svoje miesto jednoducho registráciou už teraz. Ako vždy, i tentokrát úplne ZDARMA.

Nenechajte si ujsť pokračovanie Website Story IV.

PRIHLÁSIŤ SA

Prečítajte si tiež

Ďakujeme za odber!
Čoskoro dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrovaný
Email už máme v databáze, skontrolujte si schránku alebo použite iný mail
Ups! Tento email je nesprávny
Email nemá správny formát
Ups! Neznáma chyba
Prosím, skúste to neskôr

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.