Website Story IV.: Nezmeškajte jesennú dávku inšpirácie pre e-shopy a marketérov

Website Story IV.: Nezmeškajte jesennú dávku inšpirácie pre e-shopy a marketérov

PRIHLÁSIŤ SA NA WEBSITE STORY IV.

Online event Website Story, ktorý si už o niekoľko týždňov môžete tradične vychutnať vďaka one stop-shop agentúre ui42 a Slovenskej sporiteľni, neostane svojej povesti nič dlžný ani tentokrát. Sledovali ste s nami predošlé vydania? V tom prípade viete, že vás čakajú jedinečné príbehy e-shopov, webov či online projektov, ktoré rozhodne majú čo povedať

Nadchádzajúca, v poradí už štvrtá online konferencia, mapujúca e-commerce trendy a tipy, nás čaká už 3.novembra. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Tipy pre top sezónu v roku, umelá inteligencia, aj veľké prekvapenia

Aby bol event, ktorý sledujú online stovky e-shoperov i marketérov, skutočne prínosný, ani tentoraz nevynecháme pohľad do sveta analýz a prognóz. Čísla a krivky grafov zo sveta ekonomiky, svetových trhov i spotrebiteľského správania dokážu poskytnúť odpovede na otázky, ktoré si napokon možno kladiete práve i vy. 

Vo Website Story IV. si posvietime aj na nadchádzajúcu top sezónu pre drvivú väčšinu predajcov. Tipy a rady do štvrtého, najsilnejšieho kvartálu v roku z úst uznávaných odborníkov preveria vašu prípravu na tohtoročný Black Friday a Vianoce. 

Poodhalíme aj ďalšie zákutia umelej inteligencie (keďže v uičku poznáme recept, ako vďaka odporúčacím nástrojom rozviazať ruky administrátorom a pritom zvýšiť revenue a CRT). Vypočujte si, aké možnosti majú slovenské e-shopy, ak chcú preraziť v mori konkurencie. Napríklad, aj pomocou rozporuplného influencer marketingu, ktorý, ako sme už predošlých dieloch počuli, možno robiť naozaj kvalitne a so skvelými výsledkami. Zameriame sa aj na udržateľnosť úspechu pri budovaní vlastného brandu, ako aj eko-friendly biznisu. 

Sledujte príbehy webov a e-shopov, ktoré majú čo povedať

Ako udalosti okolo nás hýbu svetom marketingu, ktoré kanály komu fungujú a komu, naopak, nie nám prezradia aj naši hostia z radov e-shoperov a marketérov. Napokon, práve oni a ich príbehy sú to, čo dáva Website Story punc jedinečnosti. A verte, že ich osobné “stories” sa nenesú len v znamení vydláždenej cesty priamo k úspechu. O svoje zakopnutia a faily sa nehanbia podeliť spolu s nami, aby ste možno práve vy zistili, ktorým chybám sa vo svojom segmente vyhýbať. 

Malé i väčšie e-shopy alebo projekty, ktoré sa nebáli prekročiť hranice nášho trhu, osvedčené rady a zákulisie úspešných značiek môžete sledovať spolu s nami v reálnom čase online a zapojiť sa pomocou komentárov priamo do vysielania. Ako malú ochutnávku napovieme, že vás čaká aj pohľad pod pokrievku jedného z najúspešnejších slovenských e-shopov, ktorý len nedávno podľa všetkého narazil na svoj strop. 

Zaujíma vás viac? Zaistite si svoje miesto jednoducho registráciou už teraz. Ako vždy, i tentokrát úplne ZDARMA.

Nenechajte si ujsť pokračovanie Website Story IV.

PRIHLÁSIŤ SA

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.