Website Story III. Online event o e-commerce pokračuje. Pridáte sa?

Website Story III. Online event o e-commerce pokračuje. Pridáte sa?

Je tomu už rok, čo sme sa v ui42 spolu so Slovenskou sporiteľňou rozhodli, že naše úsilie inšpirovať zástupcov e-shopov a online marketérov nenecháme len tak vyprchať. Po tom, ako nám pokračovanie obľúbeného projektu MastersGate naštrbila pandémia, vyrukovali sme s Website Story. Online eventom so zaujímavými príbehmi úspešných e-shopov, popretkávaným radami a tipmi od uznávaných marketérov. A práve jeho pokračovanie vám už onedlho radi sprostredkujeme.

→ Website Story III. totiž odštartujeme online už 25.05.2022

Inšpiratívne príbehy a uznávaní spíkri na jednom pódiu 

Osvedčená moderátorská dvojica Vera Wisterová a Martin Krupa z ui42 aj tentokrát v kreslách online štúdia vyspovedajú hostí, ktorí v oblasti e-commerce majú čo povedať

Spomínate si napríklad na pozadie úspešnej kampane Isadore, ktorú nám prišli sprostredkovať Juraj Pobjecký a Peter Velits? Alebo dámske osadenstvo z prvej Website Story, ktoré ponúklo dôkaz o tom, že ženy do e-commerce jednoducho patria. Nuž, a ak ste si vypočuli analýzu a predpovede Mariána Timorackého z Mark BBDO, celkom isto viete, že posolstvá spíkrov z Website Story majú presah do mnohých odvetví. A práve to je jeden z mnohých benefitov online podujatia, ktorého príprava už po tretí raz práve finišuje. Nenechajte si ujsť novinky, trendy a skúsenosti, o ktoré sa s vami účinkujúci otvorene podelia. A čo bude lajtmotív eventu tentokrát?

Posvietime si na umelú inteligenciu, UX aj performance marketing 

Po uplynulých dieloch, ktorými rezonovala najmä situácia súvisiaca s koronakrízou a Black Friday ošiaľom, prinesieme v poradí tretej Website Story viac z čoraz častejšie skloňovanej umelej inteligencii a oblasti používateľskej skúsenosti – UX. O možnostiach využitia umelej inteligencie v e-commerce prezradí viac Mária Bieliková a Samuel Kimlička. Na dôležitosť UX testovania v prospech zvýšenia konverzií sa zameria Radoslav Bujna z Generali. Okrem toho sa s nami o skúsenosti v online podelia vybraní e-shoperi, niekoľko zaujímavých čísel a analýz sprostredkujú aj ostrieľaní marketéri a špecialisti. Viac o našich hosťoch sa budete môcť postupne dozvedať v najbližšie dni.

Radi by ste si vypočuli niekoho konkrétneho i vy? Pokojne sa s nami o svoj tip podeľte a nasledujúcu Website Story možno obohatíte o cenné informácie alebo zaujímavý príbeh z oblasti, ktorú by ste chceli spoznať bližšie. Sledujte nás, postupne budeme odhaľovať, na koho sa môžete tešiť už 25.05.2022 v priamom prenose, ktorý si môžete vychutnať úplne zdarma, stačí sa len zaregistrovať.

Nenechajte si Website Story III. uniknúť 

a prihláste sa ešte dnes!

Prečítajte si tiež

Ďakujeme za odber!
Čoskoro dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrovaný
Email už máme v databáze, skontrolujte si schránku alebo použite iný mail
Ups! Tento email je nesprávny
Email nemá správny formát
Ups! Neznáma chyba
Prosím, skúste to neskôr

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.