Facebook vydal nového sprievodcu o nákupnom chovaní používateľov

Facebook vydal nového sprievodcu o nákupnom chovaní používateľov

Zameranie na udržateľnosť a potrebu konať teraz, kým nie je neskoro, sa stáva konečne prvoradým. Očakávanie, že spoločnosti budú podporovať slová aj činmi, sa stáva čoraz dôležitejším. Dôležitosť účelovo orientovaných produktov a iniciatív zameraných na udržateľnosť značiek a maloobchodníkov už od začiatku pandémie vzrástla, keďže spotrebitelia čoraz viac nakupujú podľa svojich hodnôt. Facebook vydal nového sprievodcu o nákupnom chovaní používateľov.

V roku 2022 sa spotrebitelia budú snažiť spojiť so značkami, ktoré odrážajú ich vyvíjajúce sa presvedčenie, a sú ochotní zaplatiť prémiu za ekologické alebo udržateľné produkty, to tvrdí  štúdia Business Marketing Research and Intelligence US micro-shifts od spoločnosti Meta.

Keďže trvalo udržateľné produkty sa stávajú znakom prémiovosti, najmä medzi miléniami a generáciou X, ktorí sú v najlepších rokoch míňania alebo do nich vstupujú, majú prezieravé značky zamerané na udržateľné obchodné praktiky najlepšiu pozíciu na to, aby zachytili dopyt spotrebiteľov v roku 2022.

#1 E - Commerce

Spotrebitelia hľadajú značky, ktoré stelesňujú ich hodnoty, na základe ktorých sa rozhodujú, kde budú nakupovať. Nielenže vkladajú svoje peniaze tam, kde sú ich hodnoty, ale čoraz viac sa zapájajú do značiek, ktoré uverejňujú obsah spojený s ich úsilím o udržateľnosť.

#2 Travel

Cestovatelia sú ochotní zaplatiť prémiu značkám, ktoré sa starajú o životné prostredie. Mileniáli riadia tento posun, pretože uprednostňujú cestovné agentúry, ktoré využívajú postupy šetrné k životnému prostrediu na kompenzáciu svojich uhlíkových stôp.

#3 Electric Vehicles

Stále je pred nami veľa práce, pokiaľ ide o masové osvojenie elektrických vozidiel. Existujú však náznaky narastajúcej dynamiky, keďže členstvo v skupinách EV na Facebooku sa neustále zvyšuje. Od roku 2019 do roku 2020 sa ročné členstvo EV Group zvýšilo o 99 %.

#4 CPG

Millennials a Gen X uprednostňujú značky CPG zamerané na znižovanie vplyvu na životné prostredie. Príspevky obsahujúce hashtagy súvisiace s udržateľnosťou získali 4,2-krát viac interakcií na príspevok ako iné príspevky od značiek CPG.


#5 Retailers

Mladší spotrebitelia prijímajú globálny trh udržateľnosti, ktorý pozostáva zo zelených technológií a aplikácií ako je čistenie vody, pretože sú ochotní zaplatiť viac za nákupy u maloobchodníkov, ktorí nakupujú produkty šetrne k životnému prostrediu a integrujú udržateľné obchodné postupy.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.