Ako nechať vyletieť váš e-shop na vrchol vďaka umelej inteligencii?

Ako nechať vyletieť váš e-shop na vrchol vďaka umelej inteligencii?

Alebo ako pochopiť čo dokáže umelá inteligencia s vašim e-shopom? 

Ako sa budúcnosť stáva našou prítomnosťou, je ten správny čas vysvetliť si, že nie za každou umelou inteligenciou sa ukrýva robot, čo na seba preberá ľudské vlastnosti a správanie. 

Je to jednoduchšie ako to znie. 

Hovoríme o súčasti nástrojov a technológií, ktoré nám už dnes zjednodušujú život bez toho, aby sme si to vôbec uvedomovali. Pre konkrétny príklad, by sme si mohli uviesť Netflix, ktorý mnohí z nás používame, či minimálne poznáme. Čo myslíte, ako nám dokáže Netflix odporučiť čo si pozrieť ďalej, ako odhadne ten správny film, či seriál, ktorý nám odporučí? My len zrazu nájdeme to, čo sme ani nevedeli, že hľadáme. No sme s tým výberom spokojní. 

Ako? Umelá inteligencia. 

Takto je možné odporučiť zákazníkom to, čo naozaj chcú, potrebujú a s veľkou pravdepodobnosťou aj kúpia. 

Na podobnom princípe funguje umelá inteligencia od ui42. Žiaden robot, ani špeciálna mašina, ale strojové učenie, ktoré vďaka dátam dokáže odporučiť tie správne produkty. Ide však o veľké množstvo dát. Čo by ste asi ale neuhádli, ide o dáta výhradne anonymné! Čiže nemusíte mať žiadny strach o bezpečnosť a riziká, ktoré sa vám už mohli s touto témou spojiť. Zbierajú sa len anonymizované dáta o produktoch, používateľoch a ich správaní. Práve vďaka nim, špeciálne nastaveným algoritmom a tak vytvoreným štatistickým modelom, dokáže tento systém predpovedať to, čo je najlepšie pre každého jedného zákazníka. 

To už znie zaujímavejšie! 

Čo je však najdôležitejšie, umelá inteligencia vám pomôže k vytvoreniu konkurenčnej výhody! Svetoví lídri ako Netflix, YouTube, či Alibaba už dávnejšie pochopili ako sa čo najviac priblížiť a poznať ich zákazníkov/návštevníkov stránky. Na Slovensku sme my tými priekopníkmi, čo prinášajú práve našim e-shopom túto možnosť. Nám nezáleží na tom, či ste malý začínajúci podnikateľ alebo stredne veľká zabehnutá firma. My sa postaráme o to, aby sa váš zákazník dostal na vašej stránke jednoducho tam, kam chce a našiel to, čo nájsť má. A hlavne sa nemusíte báť, určite nie ste naše pokusné králiky. 

My už veľmi dobre vieme, čo robíme.

Nechajte sa inšpirovať našim skvelým a osvedčeným príkladom. 

Už viac nemusíte váhať, nakopnite konečne svoj marketing inovatívnym spôsobom a nechajte umelú inteligenciu odviesť skvelú, no náročnú prácu za vás! Aj keď to znie teraz jednoducho, tento systém v sebe skrýva veľa práce a dokáže tak nahradiť nejednu pracovnú pomoc alebo vám ušetriť nemalé čiastky v rozpočte.

Máte stále pochybnosti? My vám dokážeme v priebehu prvého mesiaca, ktorý môžete mať u nás zadarmo, že to naozaj funguje! Potom je už len na vás ako sa rozhodnete pokračovať.

Teraz je ten správny čas začať, tak neváhajte ani sekundu a kontaktujte nás už dnes!

V ui42 vás radi zoznámime s našou umelou inteligenciou.

Kontaktujte nás na sales@ui42.com  

 

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.