ui42 zostáva ui42

ui42 zostáva ui42

Ak ste v posledných dňoch zachytili informáciu ohľadom rebrandingu ui42 digital na Dexfinity, chceme vás ubezpečiť, že zmena sa netýka nás. 

V ui42 pokračujeme naďalej pod svojou značkou ako one-stop-shop

Tak ako sa človek počas života rozvíja, rozvíja sa aj naša firma. V roku 2014 pod ui42 vyrástol PPC tím, ktorý sa postupne vyčlenil do samostatného subjektu ui42 digital. Dnes sa oddeľuje od značky ui42 a pokračuje svojou cestou s novým brandom Dexfinity. 

ui42 zostáva už po 24. rok vo svojej doterajšej podobe ako fullservisová agentúra, ktorá pomáha klientom rásť v online priestore. Pod jednou strechou u nás nájdete viac ako 42 online špecialistov na rôzne oblasti. Máme tím UX dizajnérov, ktorí tvoria použiteľný dizajn pre ľudí. Tím programátorov Vám naprogramuje web či automatizovaný e-shop na mieru pripravený na rast a expanziu. Vďaka SEO pravidelnej optimalizácii či PPC kampaniam skrz rôzne kanály Vám naši marketéri zabezpečia, aby ste v online boli viditeľní a bolo o vás počuť. Budujeme aj inovatívne online produkty a služby. Jedným z nich je náš Chatbot, ktorý nahrádza predavača v kamennej predajni, ale rád zastúpi aj zamestnanca call centra.

V ui42 vznikajú úspešné príbehy. Okrem Dexfinity (ui42 digital) vznikol u nás aj najväčší pracovný portál Profesia.sk, prvý slovenský redakčný systém CMS BUXUS, ktorý kontinuálne vyvíjame od roku 1999, či súťaž a konferencia zameraná na akceleráciu e-shopov MastersGate

Keď rastieme my, rastie všetko s nami. Preto sa s vami radi podelíme o naše dlhoročné know-how z oblasti e-commerce. Poďte rásť spolu s nami. 

Sme tu stále pre vás. Už 24 rokov.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.