Komplexné expedičné riešenie v BUXUSe

Komplexné expedičné riešenie v BUXUSe

Rozmýšľate ako by ste prostredníctvom logistiky mohli napredovať na svojom e-shope? Odpoveď je automatizácia procesov súvisiacich s expedovaním objednávok.

Jeden zo základných stavebných kameňov pri prevádzkovaní e-shopu je neodmysliteľne aj doprava. Tá sa stala v poslednom čase jedna z konkurenčných nástrojov medzi e-shopmi. Rýchla, kvalitná a spoľahlivá preprava balíkov totiž zohráva významnú rolu v nákupe na danom e-shope,  v hodnotení e-shopu a častokrát rozhoduje o opätovnom nákupe zákazníka. 

Rozmýšľate ako by ste prostredníctvom logistiky mohli napredovať na svojom e-shope?

Napríklad automatizáciou procesov súvisiacich s expedovaním objednávok. Na trhu existuje viacero alternatív naprieč prepravnými spoločnosťami, ktoré sa dajú integrovať rovnako ako do riešení na mieru aj do open-source riešení.

Okrem prepravných spoločností zabezpečujúcich primárne vyzdvihovanie a doručovanie balíkov existujú na trhu aj iné spoločnosti, ktoré ponúkajú širšie portfólio expedičných a logistických služieb a jednou z nich je aj NEOSHIP s.r.o.

My v ui42 sme fanúšikovia inovácií a automatizácie, a preto máme Neoship integrovaný v našom redakčnom systéme CMS BUXUS a ponúkame ho našim zákazníkom úplne zadarmo. 

Čo je Neoship?

Neoship prekračuje hranice štandardného prepravcu a predstavuje komplexné expedičné riešenie. Unikátny expedičný systém + prepravu balíkov pre e-shopy, ktoré okrem samotnej prepravy balíkov potrebujú vyriešiť aj otázku automatizácie expedičných procesov predovšetkým za účelom úspory času a optimalizácie expedičných nákladov. 

Automatizácia expedovania v Buxuse prebieha nasledovným spôsobom: Jedným tlačidlom vyexportujete objednávky do Neoshipu a priamo z administrácie tlačíte štítky a preberací protokol. Na štítky sa dotiahne vaše logo, čím umocnite pozíciu vašej značky a aj takýmto spôsobom budujete brand. Žiadne prepisovanie či kopírovanie údajov, žiadne sťahovanie a nahrávanie súborov, iba pár klikov a celú expedíciu máte úspešne zvládnutú.

Ako môžete zeefektívniť Vaše expedovanie vďaka prepojeniu Buxusu s Neoshipom si môžete pozrieť na videu nižšie:

Aké ďalšie funkcionality užívateľ v Neoshipe nájde?

100% prehľad o balíkoch

Jeden z najdôležitejších aspektov pre e-shop je informácia o úspešnosti doručenia balíka zákazníkovi. V Neoshipe nájdete aktuálny prehľad o nedoručených balíkoch, balíkoch v preprave a úspešne doručených balíkoch. Pri každom balíku máte k dispozícii detailné sledovanie doručenia balíka.

Financie pod kontrolou

Neoship vám dá prehľad nielen o každom balíku, ale aj o jeho kompletnej cene a tiež o každej položke zvlášť. K dispozícii budete mať súhrn celkových nákladov na expedovanie. Okrem cien balíkov si pohodlne skontrolujete stav preplatených aj nepreplatených dobierok. Výpis s vyplatenými dobierkami spárujete s vašimi faktúrami cez API alebo vďaka SEPA XML.

Sprostredkovaná komunikácia s prepravcom

Častokrát eshop potrebuje dodatočne upraviť informácie o balíku: zmeniť/zrušiť dobierku, presmerovať zásielku, upraviť telefónne číslo/adresu a taktiež nahlásiť prípadnú škodovú udalosť. S Neoshipom to všetko vyriešite z jedného miesta. Priamo pri konkrétnom balíku a navyše po odoslaní vašej požiadavky ostane balík označený, aby ste si spätne konkrétny balík mohli dohľadať.

Unikátne notifikačné emaily

Vaši zákazníci nedostanú obyčajné e-maily o vyexpedovaní balíka. Zo systému im bude zaslaný notifikačný e-mail, ktorý si v Neoshipe nastavíte podľa vlastných predstáv – graficky, obsahovo a vo vybranom jazyku (SK,CZ,DE,HU,EN). E-mail bude automaticky obsahovať odkaz s priamym sledovaním balíka. Okrem toho do e-mailu môžete vkladať interaktívne linky na čokoľvek, čo chcete spropagovať a napríklad doň môžete umiestniť linky na vaše sociálne siete.

Kalkulačka

Hoci v Neoshipe nájdete kompletný zoznam tuzemských aj medzinárodných cien prepravy a služieb, orientovať sa vo všetkých z nich je niekedy náročné. S kalkulačkou v Neoshipe zistíte cenu akéhokoľvek balíka ihneď. Stačí vybrať krajinu, prípadnú dobierku či službu a systém vám vypočíta kompletnú cenu balíka vrátane mýtneho a palivového príplatku.

Štatistický prehľad

V jednom náhľade máte komplexnú štatistiku o vašich balíkoch. Filtrovať tak môžete balíky podľa jednotlivých dní, mesiacov, váh, podľa spôsobu doručenia či miesta doručenia.

Ako to celé funguje?

Jedna zmluva, jedna cena

Využívanie Neoshipu a jeho služieb je spoplatnené spoločnosťou NEOSHIP s.r.o. E-shop uzavrie zmluvu s Neoshipom a získa expedičný systém aj kuriérske služby. E-shop neuzatvára žiadne iné zmluvy s prepravcom. Výhodou je, že nemusí platiť aktivačné ani mesačné poplatky. E-shop zaplatí toľko, koľko balíkov pošle.

Kde môžem požiadať o služby Neoshipu?

V prípade, že využívate redakčný systém CMS BUXUS, informácie vám radi poskytnú projektoví manažéri, ktorí sú s vami v kontakte. V prípade, že využívate iný redakčný systém, obráťte sa priamo na Neoship. 

Úvodný extra bonus

Ak sa rozhodnete pre spoluprácu s Neoshipom do 15.11.2020, môžete si vybrať jednu z bonusových výhod hneď na začiatku expedovania:

 1, bonusový kredit vo výške 50 € *

alebo

2, 10% zľavu z prvej fakturácie *

(*Podmienkou k získaniu a uplatneniu prvej alebo druhej zľavy je zaslanie minimálne 50 zásielok v prvom ucelenom kalendárnom mesiaci po začatí expedovania resp. zaslania prvého balíka.)

Viac o Neoshipe sa môžete dozvedieť na stránke info.neoship.sk.

Máte záujem o bližšie informácie? Neváhajte sa na nás obrátiť, radi Vám ich poskytneme!

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.