Expedujte z BUXUSu desiatky zásielok iba za niekoľko sekúnd

Expedujte z BUXUSu desiatky zásielok iba za niekoľko sekúnd

Expedovanie zásielok hrá významnú úlohu pri online predaji. Možnosti doručenia v nákupnom košíku, procesy spojené s expedovaním zásielky pred jej odovzdaním kuriérovi, kvalita samotnej prepravy a fyzické odovzdanie zásielky kuriérom vášmu zákazníkovi, to všetko výrazne ovplyvňuje výkon a predajný potenciál eshopu.

Aktiváciou modulu Neoship budete môcť od teraz expedovať desiatky zásielok len za niekoľko sekúnd, a to priamo z adminu BUXUSu.

Na to, aby ste zásielky vyexpedovali, nepotrebujete už pracovať v expedičnom systéme prepravcu. Stačí iba v BUXUSe označiť dané objednávky, exportovať dáta do Neoshipu, vytlačiť štítky,  preberací protokol a expedovanie máte vybavené ;-)

Popri tom môžete ku každej zásielke definovať z koľkých balíkov sa skladá, spôsob notifikácie príjemcu (SMS a Email sú zadarmo,) poistenie a ďalšie doplnkové služby.

 

A to nie je všetko. Okrem funkcionality, vďaka ktorej zefektívnite čas, budete môcť aktiváciou Neoshipu ponúknuť vašim zákazníkom možnosť doručenia kuriérom, alebo aj do Parcel Shopu.

Pozrite si ukážkové video:

S Neoshipom získate omnoho viac ako len pohodlné vyexpedovanie balíkov z BUXUSu.

100% prehľad o financiách a zásielkách

  • Pri každej zásielke uvidíte jej cenu a aj celkové náklady na expedovanie budete mať vždy pod kontrolou.
  • Pohodlne si skontrolujete stav preplatených aj nepreplatených dobierok, ktoré si cez API môžete prepojiť s fakturačným systémom.
  • Priebeh doručovania zásielok si pozriete priamo pri balíčku.

Efektívna komunikácia s prepravcom

Už nebudete musieť rozmýšľať komu adresovať email v prípade reklamácií, potreby dodatočne upraviť dobierku alebo napr. údaje o príjemcovi. Všetko je pripravené priamo pri zásielke. Navyše po odoslaní vašej požiadavky zostane zásielka označená a budete mať aj spätne o týchto balíkoch prehľad. Kedže Neoship je online vybavíte tieto záležitosti kdekoľvek aj z Iphonu alebo tabletu.

Individuálne nastaviteľné notifikačné emaily

Notifikačné emaily s priamym sledovaním balíka pre vašich zákazníkov budete môcť obsahovo aj graficky upraviť. Okrem toho do nich môžete vložiť link napr. na novinky, akciu alebo váš ďalší eshop. Navyše ak expedujete do zahraničia môžete si nastaviť jazykové mutácie ku jednotlivým krajinám.

Pokročilé štatistiky

Počet zásielok podľa dní, mesiacov a váh, doručovaných kuriérom, do zahraničia alebo parcel shopu, to všetko si jednoducho zistíte v jednom náhľade.

Pýtate sa koľko vás to bude stáť?

Máme pre Vás dobrú správu. Aktiváciu aj užívanie modulu máte v BUXUSe úplne ZADARMO.

Spoplatnené je iba využívanie Neoshipu ako takého priamo spoločnosťou NEOSHIP s.r.o., ktorá ho vyvinula. Výhodou je, že nemusíte platiť žiadne mesačné poplatky s viazanosťou ani platiť navyše kuriérskej spoločnosti. Jednoducho zaplatíte toľko, koľko balíkov vyexpedujete za Neoship aj prepravu samotnú.

O cenovú ponuku a viac informácií môžete požiadať na info@neoship.sk poprípade telefonicky na 0911 767 404. Viac o Neoshipe sa dozviete aj na ich Facebooku a Youtube.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.