Case study GymBeam - zoznámte sa s najpokrokovejším nástrojom tvorby zisku na Facebooku

Case study GymBeam - zoznámte sa s najpokrokovejším nástrojom tvorby zisku na Facebooku

Vnímate Facebook ako nástroj na peniaze? Alebo ešte stále svoju pozornosť upriamujete len na počet likes, shares a komentárov? Eshopy disponujú veľkým množstvom dát, no majú ich často roztrúsené v rôznych nástrojoch alebo aplikáciách. Meranie a pripisovanie konverzií cez Google Analytics a cez Facebook Pixel funguje na iných atribučných modeloch a teda rozlične. Porovnávanie týchto dát a následné vyhodnocovanie výsledkov zaberie zbytočne veľa času. Ako sa teda popasovať s týmito výzvami?

Jedným z riešení môže byť napríklad platforma ROI Hunter, ktorá je považovaná za najpokrokovejší nástroj pre riadenie Facebook PPC reklamy. Pri správnom využití tohto toolu môžete zvýšiť svoj celkový obrat za pomoci Facebooku už od +10% a to v relatívne krátkej dobe po spustení. Ako dokáže ROI Hunter pomôcť v zlepšení efektivity eshopom? Prečítajte si 5 dôvodov, prečo zapojiť práve ROI Hunter!

Príkladom akcelerácie obratov vďaka Facebook reklame je úspešný eshop GymBeam. Vďaka nástroju ROI Hunter sa eshopu zvýšil celkový obrat o spomínaných 10% a to už po prvých mesiacoch po nasadení. Takýto úspech sa dostavil pri kombinácii pokročilého remarketingu (zamiereného na rôzne cieľové skupiny) v kombinácii s kampaňami, mierenými na nových zákazníkov. Dalibor Cicman, zakladateľ Gymbeam, a jeho vyjadrenie k zapojeniu Facebook PPC kampaní cez platformu ROI Hunter, ako k úspešnému bodu akcelerácie ich businessu:

"Pôsobím v segmente, kde sú našou konkurenciou firmy s tržbami stoviek miliónov eur. Nám sa však podarilo vďaka platforme ROI Hunter dostať efektivitu FB dynamic ads vysoko nad priemer tohto odvetvia."

Nižšie je konkrétna prípadová štúdia výhercu súťaže MastersGate GymBeam, ktorý dokázal za posledný rok aj vďaka zapojeniu platformy ROI Huntera výrazne akcelerovať a rozšíť svoje pôsobenie do Česka, Rumunska a Maďarska.

Samozrejme, pri vyhodnotení tohoto úspechu treba brať do úvahy zaujímavý produkt a rýchloobrátkový segment. ROI Hunter je ale skvelý nástroj pri navyšovaní celkových obratov aj pre iné segmenty, ako sú napríklad nábytok, cestovné kancelárie, fashion a mnohé iné.

Chcete aj vy vyskúšať tento pokrokový nástroj pre platenú FB reklamu?
Neváhajte a napíšte mi na adriana.mucickova@ui42.com.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.