Olympijský kalendár od ui42

Olympijský kalendár od ui42

Zimné Olympijské hry - sviatok pre všetkých športovcov, novinárov, fanúšikov. Už teraz sú ich plné médiá, a to sa ešte samotné podujatie ani nezačalo. Všetko to vypukne už tento piatok. V čase od 9. do 25. februára 2018 sa budú pohľady všetkých športových priaznivcov sústrediť na dianie v juhokórejskom PyeongChangu. Keďže sa však tento vrchol zimnej sezóny koná na opačnej strane našej zemegule, mnohé disciplíny budú prebiehať v noci alebo nad ránom nášho času.

Kedy bude jazdiť Vlhová obrovský slalom, alebo so Zuzulovou špeciálny slalom? Kedy hrajú naši hokejisti s Rusmi a kedy so Slovincami? Aké sú termíny play off zápasov hokejového turnaja? Kedy budú v akcii naši klasickí lyžiari a kedy zas Nasťa Kuzminová a ostatní biatlonisti? V akých disciplínach a kedy sa ešte objavia naši ďalší športovci? 

Aj vy sa zaoberáte podobnými otázkami, ako sú tieto? Toto všetko vám jednoducho a rýchlo zodpovie vynikajúca pomôcka z dieľne ui42 - športový kalendár. Stačia vám k tomu 2 jednoduché kroky - kliknúť na odkaz a potvrdiť pridanie do kalendára. A takto sa Vám natiahnu do Vášho kalendára všetky dôležité termíny. 

Prajeme veľa krásnych športových zážitkov

Ľubomír Šramo, Robo Háger

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.