Tento rok oslavujeme okrem iného AI 27. výročie

Prečo AI? Ak ste náš follower, viete, že v oblasti umelej inteligencie patríme k priekopníkom na Slovensku. Áno, vyvinuli sme aj svoju vlastnú AI! A čo teda ešte oslavujeme? 27 rokov odvážnych inovácii, ktoré sa nám v one – stop shop agentúre ui42 podarili. Tak sa pridajte a prečítajte si, čo sa nám podarilo za posledný rok. Áno, bude aj oslavný koláčik!

Tento rok oslavujeme okrem iného AI 27. výročie

Tento rok oslavujeme okrem iného AI 27. výročie

Prečo AI? Ak ste náš follower, viete, že v oblasti umelej inteligencie patríme k priekopníkom na Slovensku. Áno, vyvinuli sme aj svoju vlastnú AI! A čo teda ešte oslavujeme? 27 rokov odvážnych inovácii, ktoré sa nám v one – stop shop agentúre ui42 podarili. Tak sa pridajte a prečítajte si, čo sa nám podarilo za posledný rok. Áno, bude aj oslavný koláčik!

Tento rok oslavujeme okrem iného AI 27. výročie

Hodnota “ľudia” je v uičku stále no.1 

Sme silná posádka takmer 70 nadšencov, ktorí dokazujú, že spoločné hodnoty tvoria skvelé výsledky. 

Naše teambuildingy? Legendárne. Naše spoločné raňajky? Nepostrádateľné. 

Podporujeme a oslavujeme rast každého jednotlivca, čo nám prináša vzrušujúce zmeny na vedúcich pozíciách. Predstavujeme vám Rada Kuchára, ktorý sa vypracoval z junior programátora na Head of Development – toto je príbeh o odhodlaní a neustálom rozvoji. A svieže nádychy prináša naša nová CMO Daniela Marušková, žena s neobyčajným talentom, ktorá si za štyri roky u nás prešla cestu od obchodu, cez UX dizajn až po manažment kľúčových klientov. 

Ukrojili sme si Digital Pie

Striebro na prvý pokus! Náš debut medzi digitálnymi veľkáčmi s projektom Najšport nám hneď pomohol získať druhé miesto v kategórii Performance/Growing Business. Toto ocenenie nás nabudilo, takže tento rok ideme na plný plyn s hneď 4 šikovnými prácami pre Be Lenka, Vaša Lekáreň, Kompava a opäť Najšport. Držte nám palce, kto vie, možno si opäť odnesieme kúsok víťazného koláča!

Učíme seba, inšpirujeme svet! 

Na konferenčnom kolotoči plnom trendov a inovácií sme boli v prvých radoch!. Ako one-stop shop agentúra pre rast vášho e-commerce (a keby len e-commerce), sme nemohli chýbať na WebExpo, Reshoper, Ecommerce Bridge aj Upterdam

Koncoročnú Marketing RULEZZ 2023 s podtitulom Back to the Roots sme posilnili stabilnou marketingovou zostavičkou, dokonca s naším Romanom Heltom aj v panelovej diskusii. Ako priekopníci v CX (customer experience) a UX (user experience) na Slovensku, sme stabilným a zakladajúcim členom SUXA – Slovenskej User Experience Asociácii, a preto ste nás mohli nájsť ako hlavného partnera na novembrovom podujatí World Usability Day 2023.

Na Laracone 2024 v Amsterdame sme zaznamenali úžasný úlovok!  Naši developeri Šimon, Jaro a Alexander stretli samotného Taylora Otwell, legendu laravelského vesmíru. Získali tak nielen nezabudnuteľný moment, ale aj dôkaz, že v ui42 jazdíme na vlnách najnovších technológií na globálnej úrovni.

Ale áno, nie sme len pasívni príjemcovia! Na Ecommerce Bridge CX-áci Barbora a Peter zdieľali naše know-how, prečo ľudia najčastejšie opúšťajú nákupné košíky v e-shopoch. Skúsený Milan Kurečko na online konferencii Business Connect objasnil okrem iného aj to, ako prepojiť CMS s ERP systémom. A to nie je všetko - aktívne zdieľame naše skúsenosti a znalosti s budúcimi generáciami, či už na MatFyze, na FF UK alebo cez Digitálnu Univerzitu. Sharing is caring, a my to berieme vážne!

Rozvíjame a stále prinášame naše vlastné úspešné formáty 

Pandemické obdobie je našťastie za nami, ale napriek tomu sme nezanevreli ani na úspešný formát online konferencie Website Story. V piatom vydaní bola doslova presiaknutá tipmi, ako nasadnúť na vlnu digitalizácie, automatizácie a, samozrejme, umelej inteligencie

Tento rok sme prišli s novinkou pod názvom “raňajky ui42 - inšpirujte sa od ostatných”. Spolu s Dušanom Verešom a našimi inšpiratívnymi spíkrami sme pre našich klientov a partnerov otvorili diskusiu o tom, čo to znamená CX a ako sa venovať zákazníckej skúsenosti. Chcete byť súčasťou tejto inovačnej jazdy? Ozvite sa, pripravených máme ešte kopu vibrujúcich tém!

Spolupracujeme a tešíme sa novým klientom

Dlhoročná spolupráca s KPMG na projekte E-shop Barometer, ktorého výsledky sme priniesli ešte na konci roka 2023, je pre nás vždy zaujímavým insightom do e-commerce trhu na Slovensku. Zapojilo sa doň až 107 respondentov, čím ste mali možnosť nahliadnuť do zákulisia slovenskej e-commerce scény prostredníctvom presných dát a analýz. Tento rok, aj za spoluúčasti Shoptet-u, s ktorým rozbiehame ruka v ruke ďalšiu novú spoluprácu. Napriek tomu, že sme na trhu čiastočne konkurenti, spoločne sa vydávame na cestu plnú inovácií a nových možností. Sledujte nás na Facebooku, Instagrame či Linked-ine a čoskoro z tohto spojenia môžete vyťažiť i vy.

Napokon, 27 rokov v online a stále na špici, je jasný dôkaz, že to, čo robíme, robíme profesionálne, férovo a ľudsky s vášňou. Inak by to asi ani nešlo. Aj preto nás len nedávno Google zaradil medzi TOP 3 % firiem v programe Google Premier Partners na Slovensku

27 rokov plných odvážnych inovácií 

Čo dodať na záver tohto narodeninového zhrnutia? Len toľko, že sme vďační za prínos pre našich klientov, ktorým pomáha naša práca rásť. Nielen v rámci nových krajín a trhov, skvelých medziročných čísel, ktoré deklarujeme v case studies, ale taktiež v tom ľudskom rozmere. Aj ten je totiž v online či v e-commerce podľa nás stále dôležitejší. Preto ui42 hrdo podporuje projekty ako Romade, Deň narcisov či Vagus a od februára 2022 dokonca svoje honoráre z prednášok na MatFyze, Digitálnej Univerzite aj SUXA prenechávame na dobrú vec – vieru v lepší svet a pomoc vojnou zmietanej Ukrajine.  

Radi by ste sa k nám pridali a stali sa súčasťou ďalšieho úspešného roka one – stop agentúry ui42 ako náš partner alebo nový kolega? Ozvite sa nám a o rok možno sfúkneme sviečky na našej narodeninovej torte spolu.

Sú vám niektoré výrazy nejasné? Pozrite uičkovskú abecedu

Kontaktujte nás

Naša agentúra sa riadi pravidlami a princípmi Férového tendra.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.