Program na e-commerce jeseň 2021: Úspešný online event Website Story pokračuje

Program na e-commerce jeseň 2021: Úspešný online event Website Story pokračuje

Tí, ktorí vedia o čom je reč, zrejme zbystria pozornosť a poznačia si dátum 4.11.2021. Práve to je totiž termín pokračovania online konferencie Website Story, ktorú organizuje ui42 a Slovenská sporiteľňa.

Tí, ktorí síce nemajú ani páru o tom, čo Website Story je, no svet e-commerce a príbehy úspešných e-shopov ich zaujímajú natoľko, že by radi získali nové informácie, by mali pokračovať v čítaní. A, napokon, si taktiež poznačiť, že všetko vypukne v 4. novembra. 

Príbehy webov, ktoré inšpirujú nekončia, práve naopak. Na čo sa môžete v druhej časti Website Story tešiť?

V rámci platformy #akonato prebehla na jar online konferencia s názvom Website Story, ktorá bola úspešným pokračovaním obľúbeného podujatia MastersGate. Do online priestoru sme sa spolu s partnerom Slovenská sporiteľňa presunuli z dobre známych dôvodov pandémie koronavírusu. A hoci sme takýto typ podujatia chystali po prvýkrát, dnes môžeme s hrdosťou povedať, že to celé vypálilo naozaj skvele. 

Naši hostia sa s nami podelili nielen o svoje triumfy, ale i pády a zakopnutia. Práve tie, spolu s novou situáciou, ktorá do online priestoru chtiac-nechtiac presunula nás všetkých, formovala ich úspešné podnikanie. O svojej neľahkej úlohe nám porozprávali inšpiratívne ženy, ktoré dokázali, že do e-commerce jednoducho patria

Príbehy e-shopov, akými je napríklad www.holokolo.sk, www.kompava.sk, www.ahooy.sk či dokonca megaúspešný www.dedoles.sk, zarezonovali pozitívnou a ľudskou rečou ich predstaviteľov. A, samozrejme, slovo si vzali i skvelí odborníci, ktorí sa podelili o tipy pre začínajúce e-shopy, ale i postrehy a trendy, ktoré priniesla koronakríza. 

Napokon, posúďte sami, online konferenciu Website Story si môžete pozrieť i spätne zo záznamu alebo si o nej prečítajte v krátkom súhrne na našom blogu.

Hlavná sezóna v e-commerce i každoročne skloňovaný Black Friday. Načerpajte nové tipy a inšpirujte sa

V poradí druhá, jesenná Website Story sa bude niesť nielen v duchu TOP sezóny v online biznise, ale aj používateľskej skúsenosti či expanzie do zahraničia. Hoci všetci vieme, že Vianoce sa v internetových obchodoch začínajú už na jar, nikdy nie je neskoro načerpať inšpiráciu a vypočuť si dobré rady. Mnohé z nich ešte stihnete zakomponovať do svojej tohtoročnej stratégie a dopomôcť tak svojmu e-shopu k lepším číslam. 

Tešiť sa môžete na predstaviteľov niekoľkých úspešných e-commerce projektov, ktorí sa s vami podelia o úskalia i vtipné momenty svojej online cesty. V kresle digitálneho štúdia Slovenskej sporiteľne sa tak vystriedajú mnohé zvučné mená.

Máte svoj tip na oborníka, marketéra, či spíkra, ktorého by ste si radi vo Website Story vypočuli? Budeme radi, ak sa oň s nami podelíte. A, ako sa vraví, možno motyka vystrelí… a my zabezpečíme jeho prítomnosť v pokračovaní úspešného online eventu Website Story. Tú vašu si môžete zaistiť už teraz. Tým, že sa 4. novembra pohodlne usadíte a necháte sa vtiahnuť do sveta e-commerce tipov a inšpirácii, ktoré inde nenájdete. 

Zaujíma vás viac? Sledujte nás na Facebooku, kde postupne odhalíme témy i spíkrov jesennej online konferencie pod našou taktovkou. 

Chcete sa už teraz prihlásiť na jesennú Website Story? 

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.