Platby na dobierku patria už minulosti

Platby na dobierku patria už minulosti

Premýšľate nad tým, ako svoj e-shop ešte viac vylepšiť? Zamerajte sa na spôsob platby a riešenia, ktoré svojim zákazníkom ponúkate. 

Platby online sa vo svete stávajú štandardom, ktorí zákazníci i majitelia e-shopov uprednostňujú v maximálnej miere. Rozhodujúcim faktorom pri online nákupoch býva v poslednej dobe práve možnosť výberu spôsobu platby. Zákazníci nestoja o platby na dobierku a držanie dostatočného množstva hotovosti potrebného k platbe pri preberaní tovaru. Prieskumy taktiež ukazujú, že približne 10% zákazníkov nedokončí nákup práve z dôvodu, že e-shop neponúka možnosť jednoduchej online platby cez platobnú bránu.

Ďalšími rozhodujúcimi prvkami je rýchlosť a jednoduchosť platby, pri ktorej nie je potrebné vykonávať zbytočné kroky naviac. Na rozdiel od komplikovanejšieho prevodu peňazí cez internetbanking z účtu na účet uprednostňujú zákazníci platby kartou, ktorú už vo väčšine prípadov majú bezpečne uloženú v password manažérovi. Práve vďaka tomu majú tovar zakúpený na pár kliknutí.

Silný hráč na slovenskom trhu

U slovenských predajcov sa dostáva platba online do popredia aj vďaka inovatívnej platobnej bráne Payout, ktorá bola vytvorená práve u nás na Slovensku. Výhodou, ktorú prináša, je široké spektrum platobných metód, svojim klientom umožňuje využitie platieb kartami, štandardnými bankovými prevodmi, bankovými tlačidlami so 100% pokrytím slovenského trhu, QR kódom alebo aktuálne veľmi obľúbenými Apple Pay a Google Pay.

,,Pri vývoji fintech platformy Payout sme sa na platobné služby pozerali ako na komplexný produkt, nie je pre nás prioritou len samotná platba, ale celý priebeh finančných transakcií, ktorý je pre vás plne automatizovaný a nadštandardne zabezpečený.” Martina Hanusová - Vice President of Business Development.

Kráčajte s dobou aj vy a zabudnite na ručné párovanie faktúr s uhradenými platbami, vďaka Payout prebieha tento proces automaticky priamo vo vašom systéme. Všetky položky sú rovnako automaticky kontrolované, čím sa eliminuje riziko chybovosti. V závere procesu už len obdržíte výpis, ktorý jednoducho nahráte do účtovného softvéru. Vo svojom bankingu máte okrem iného k dispozícii podrobný prehľad prichádzajúcich a odchádzajúcich platieb.

Bonusom, ktorý platobná brána Payout prináša, je spracovanie platieb v reálnom čase, vďaka čomu môžete mať istotu, že peniaze, ktoré vaši zákazníci zaplatili, nebudú na váš Payout účet pripísané až o pár dní, ako to býva pri iných platobných bránach, ale okamžite v momente platby. Zaplatený tovar tak môžete hneď pripraviť na odoslanie, čím len stúpa nákupná spokojnosť zákazníkov. Aj to je dôvod, prečo v dnešnej dobe uprednostňujeme platby kartou a vďaka vysokému 3D secure zabezpečeniu dôverujú tomuto spôsobu platby aj bývalí skeptici, ktorí už zistili, že riziko zneužitia údajov z karty je minimálne.

Ktorá platobná brána je pre váš e-shop tá pravá?

Nezáleží na tom, v akej oblasti sa pohybujete, pri hľadaní nových riešení sa zamerajte na tie, ktoré majú predispozície ďalej rásť s vašim e-shopom. Snažte sa vyhnúť bránam, pri ktorých ste sa stretli so zlyhaním platby. Zákazník sa po neúspešnej platbe nezvykne k svojmu nákupu vrátiť. Technická a klientska podpora by preto mala byť schopná promptne reagovať na akýkoľvek problém a percento neúspešných transakcií by malo byť nulové. Rozhodujúcim faktorom pri výbere vhodnej platobnej brány by okrem iného mala byť aj jej jednoduchá integrácia, ktorá by vaše obchody nemala pozastaviť na dlhší čas a pripraviť vás tak o potenciálny zisk.

,,Našim klientom poskytujeme 100% servis, individuálny prístup, riešenia na mieru a nepretržitú technickú podporu. Integrácie platobnej brány Payout sa báť nemusíte, klientov dokážeme overiť aj na diaľku, nie sú potrebné osobné stretnutia a pri rýchlom dodaní všetkých potrebných materiálov tak môžete svoju novú platobnú bránu začať využívať v priebehu 2-3 dní. Aktuálne sme pre našich nových klientov ui42 spustili akciu, počas ktorej u nás prvý mesiac od podpisu zmluvy procesujú prijaté platby na účet Payout úplne zadarmo. “ dodáva na záver Martina Hanusová.

Pokiaľ ešte stále váhate nad výberom alebo sa vám do zmeny aktuálne využívanej platobnej brány nechce púšťať pred náročným obdobím aj napriek vašej nespokojnosti, môže to pre váš online business mať drahý a bolestivý dopad. Nebojte sa nových technológií a doprajte svojim zákazníkom jednoduché, rýchle a bezproblémové platby.

MÁM ZÁUJEM O PLATOBNÚ BRÁNU PAYOUT

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.