Novinky FIRO-tour pre túto sezónu aj vďaka flexibilným importom v CMS BUXUS

Novinky FIRO-tour pre túto sezónu aj vďaka flexibilným importom v CMS BUXUS

Letná dovolenková sezóna sa nezadržateľne blíži, v dielni ui42 však panoval čulý pracovný ruch už aj počas dlhých zimných mesiacov. V spolupráci s cestovnou kanceláriou Firo-tour sme pripravili v CMS BUXUSe niekoľko zaujímavých noviniek z oblasti cestovného ruchu. Rozšírili portfólio ponúkaných zájazdov s pohodlným odletom z viedenského letiska a priaznivcov cestovania určite poteší aj nová ponuka ubytovacích kapacít.

S odletom z Viedne do viacerých destinácií

V aktuálnej ponuke zájazdov cestovej kancelárie Firo-tour v súčasnosti nájdete oveľa väčší počet obľúbených zahraničných destinácií, ktoré sa importujú priamo z webovej stránky www.traveldata.sk. Výhodou nového riešenia je vyšší počet krajín, do ktorých možno vycestovať s pohodlným odletom z Viedne. Cestovatelia nájdu ponuku týchto zájazdov medzi ostatnými zájazdmi cestovnej kancelárie Firo-tour.

Ich ďalším benefitom je, že sa filtrujú priamo vo vyhľadávacích zoznamoch na webe www.firotour.sk spolu s ostatnými pobytmi a tak už nie je potrebné žiadne ďalšie vyhľadávanie. Nové riešenie tak zároveň šetrí čas klientov. Všetky informácie o zájazdoch, hoteloch a dostupných ubytovacích kapacitách, termínoch a cenách aktualizujeme v BUXUSe online, a to vždy v vo chvíli, kedy si užívateľ zobrazuje zvolené dáta na webe. Vďaka priamemu online pripojeniu tak dokážeme zabezpečiť aktuálnosť vvšetkých údajov vybraného zájazdu a jeho cenovú kalkuláciu

Flexibilná štruktúra údajov v BUXUSe, kde si administrátor dokáže definovať parametre (vlastnosti) jednotlivých položiek (stránok), umožňuje importovat v podstate akúkoľvek štruktúru do systému.

Výhody nového riešenia pre cestovateľov

1. Výrazne rozšírené portfólio ponúkaných zájazdov

Jednou z nesporných výhod novo implementovaného riešenia je rozšírená ponuka zájazdov, napríklad do obľúbeného Španielska. V predchádzajúcich rokoch mohli dovolenkári v rámci Španielska cestovať len do troch vybraných destinácií, pričom v ponuke ubytovania bolo spoločne 19 hotelov. V aktuálnom portfóliu sme vďaka importovanému riešeniu uvedený počet zvýšili na 9 s možnosťou ubytovania až v 600 rôznych hoteloch. V ponuke sa tento rok napríklad po prývkrát objavila aj dovolenková destinácia Malta.

2. Porovnanie cien zájazdov s odletom zo Slovenska a Rakúska

Nemenej zaujímavým benefitom pre slovenských cestovateľov je aj možnosť aktuálneho porovnani cien zájazdov s odletmi zo Slovenska a Rakúska. Túto alternatívu zrejme privítajú najmä turisti, ktorí v minulosti preferovali zájazdy zahraničných cestovných kancelárií.

Výhodou novo implementovaného riešenia je možnosť zveriť celé vybavovanie zájazdu slovenskej cestovnej kancelárii, kedy sa stráca napríklad problém s jazykovou bariérou.

Pri objednávaní zájazdu od zahraničnej cestovnej kancelárie sa v niektorých prípadoch môžu objaviť problémy pri riešení reklamácií. Slovenská legislatíva ukladá tunajším cestovným kanceláriám povinnosť poistiť sa proti krachu. Tento postup zauručuje klientom, že neprídu o svoje peniaze. Slovenská cestovná kancelária klientom poradí aj ohľadom vízových povinností. Pri odlete z Viedne zabezpečí odvoz na letisko.

3. Nie len "All Inclusive" zájazdy

Súčasnú ponuku zájazdov cestovnej kancelárie Firo-tour sme rozšírili aj o ďalšiu novinku. V porovnaní s predchádzajúcimi rokmi v nej cestovatelia nájdu aj možnosť objednávky zájazdov, ktoré majú v cene len raňajky alebo sú úplne bez stravy. Cena týchto pobytov je v porovnaní s All Inclusive zájazdmi výrazne nižšia.

Každý vášnivý cestovateľ si uvedomuje, že cestovanie nám prináša množstvo radosti. Zoznam nesporných výhod cestovania sa však týmto len začína. Cestovanie nám rozširuje obzory aj tým, že pritom spoznávame nové miesta, kultúry a zvyky ľudí žijúcich v rôznych kútoch sveta. Poskytuje nám možnosť spoznávať históriu aj súčasný životný štýl ľudí žijúcich v iných krajinách, možnosť zoznámiť sa s exotickými chuťami a vydať sa na objavovanie prírody, ktorá nám otvorí dvere do miest, o ktorých sme doposiaľ len snívali. Tešíme, že aj vďaka dlhoročnej úspešnej spolupráci medzi ui42 a Firo-tour vám môžeme sprostredkovať viac zážitkov a nezabudnuteľných chvíľ vo vašich životoch.

Pre viac informácií o CMS BUXUS, jeho možnostiach a flexibilite nás neváhajte kontaktovať.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.