Myslíme globálne pracujeme lokálne - ui42 digital tím v Trenčíne

Myslíme globálne pracujeme lokálne - ui42 digital tím v Trenčíne

Mnohí podnikatelia po celom svete postupne objavujú potenciál skrytý vo svete online biznisu. Digitálne technológie sa čoraz viac stávajú súčasťou našich bežných aj profesionálnych životov a prinášajú nám rôzne zaujímavé výzvy. V ui42 a ui42 digital dnes zažívame obrovskú expanziu aj za hranice Slovenska a do svojich radov preto hľadáme nové posily na viacerých frontoch.

Príď tento štvrtok (8. februára 2018) na náš event a porozprávaj sa naživo s našimi digitálnymi marketérmi. Nestáva sa každý deň, že ich máme pod jednou strechou naraz takmer 20 :-). Už tento štvrtok tak máš jedinečnú príležitosť diskutovať o aktuálnych trendoch a problémoch z digitálnej arény so skúsenými borcami vrátane špecialistov na PPC, SEO, Facebook, porovnávače, export.

Myslíme globálne, tvoríme lokálne

Hľadáme marketingových nadšencov v okolí Trenčína, ktorí dokážu myslieť globálne a na oplátku im ponúkame možnosť pracovať v blízkosti ich domova. Pre každého z nás je dôležité vytvoriť si harmóniu medzi súkromným a pracovným životom. V ui42 a ui42 digital sa teraz môžeš stať súčasťou modernej a slobodnej firmy.

Naším cieľom je zbúranie stereotypu, v rámci ktorého je Bratislava považovaná za „Mekku“ digitálneho marketingu.

V Trenčíne máš u nás k dispozícii super moderný co-workingový priestor, kde sa môžeš pravidelne stretávať s kolegami. Nemusíš však odtiaľ pracovať každý deň. Vieme, aké dôležité je tráviť čas s rodinou a pri relaxe. U nás sa môžeš vzdelávať a naučiť sa množstvo nových a zaujímavých vecí. Naším hlavným cieľom je vytvorenie menších pracovných komunít po celom Slovensku, ktoré budú pôsobiť ako samostatné eko systémy. Veľké digitálne impérium tak bude fungovať na miniatúrnych jednotkách rozložených po celej krajine, ktoré budú vzájomne kooperovať.

Staň sa súčasťou úspešného príbehu slobodnej firmy

Naším cieľom je nájsť ľudí, ktorí sa budú medzi nami cítiť príjemne. Môžeš si zvoliť projekt, ktorý ťa zaujíma a sedí ti. Ak ťa práca baví a napĺňa, vždy sa to odrazí aj na skvelých výsledkoch. Tradičné pracovné modely postupne zanikajú a priestor tak dostávajú nové. Každá zmena nám poskytuje priestor pre rast a preto aj my ponúkame záujemcom o prácu v ui42 a ui42 digital, aby si s nami vyskúšali niečo nové.

Hlavnou víziou spoločnosti je expanzia nielen na území Slovenska, ale aj za jeho hranice.

Ak sa v marketingu cítiš ako ryba vo vode alebo si nadšeným nováčikom tejto oblasti, daj nám o sebe vedieť. Svoje CV a pár info o sebe nám môžeš poslať na adresu kariera@ui42.sk Radi ťa privítame v radoch slobodnej firmy a povedieme ťa. Vítaní sú tak skúsení borci, ako aj juniori, ktorí majú chuť učiť sa nové veci a posunúť sa vpred.

Na našej webovej stránke nájdeš aktuálne otvorené pracovné pozície.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.