Na čele ui42 sa rozprúdila nová krv

Na čele ui42 sa rozprúdila nová krv

Rozširujeme rady uičkárov

Sme jedinečnou slovenskou webovou agentúrou, v ktorej pod jednou strechou spolupracuje viac ako 50 profesionálov zameraných na oblasť online podnikania. Mnohí z vás nás poznajú aj pod familiárnym názvom uičkári. Tento tím ľudí v súčasnosti tvoria skúsení odborníci zo všetkých oblastí e-commerce, ku ktorým z času na čas pribúdajú aj nové tváre. Priamo úmerne tomuto trendu aktuálne rozširujeme aj naše pracovné priestory a tešíme sa z výbornej pracovnej atmosféry, ktorá v nich nikdy nechýba.

Nová tvár na CEO stoličke

Radi by sme sa s vami podelili o ďalšie pozitívne personálne zmeny (naposledy sme písali o novej MastersGate manažérke), ktoré nedávno nastali vo vedení našej spoločnosti. Uičkári tak vstúpili do nového roka nielen s príjemným pracovným naladením a zrelaxovaní, ale aj s novým šéfom organizácie, ktorým sa stal Andrej Kajan. Andrej pôsobil v radoch ui42 jeden rok na pozícii Senior Account Manager. Svojím originálnym prístupom priniesol do firmy mnohé pozitívne zmeny v podobe rôznych inovácií a vylepšení smerom dovnútra i navonok spoločnosti. Výsledkom celého procesu je dôvera, ktorá mu bola zverená v podobe pozície výkonného riaditeľa ui42, ktorej sa ujal vlastne už na konci roka minulého, resp. úplne oficiálne od januára 2018.

Je to pre mňa veľká česť pracovať v uičku s úžasnými ľuďmi. Vážim si dôveru, ktorú mi Robo s Martinom dali. Čakajú nás viaceré výzvy, akými sú napríklad rozvoj a export našej vlajkovej lode CMS BUXUS. Podobné ambície máme aj v oblasti UX, kde už dnes pracujeme na zaujímavých medzinárodných projektoch, v ktorých vidíme našu budúcnosť. Zároveň by sme radi nadviazali na úspešný MastersGate projekt a tento rok ho posunuli kvalitatívne ešte o stupienok vyššie. Verím, že spoločne dokážeme robiť online projekty na svetovej úrovni, vďaka čomu rozšírime portfólio našich spokojných zákazníkov.

V segmente online marketingu funguje od roku 2007, kedy pracoval na pozícii Online Project Manager v spoločnosti Dell. Jeho CV je obohatené aj ďalšími zaujímavými online pozíciami, z ktorých spomeniem napríklad pôsobenie v T-Mobile, resp. neskôr Slovak Telekome, kde viedol tím online marketingu. Pred príchodom do ui42 pracoval ako Account Director v online spoločnosti Kremsa.

Nový CEO je nielen skúsený a vetrami ošľahaný online manažér, ale zároveň aj športovec telom aj dušou. Má síce čo doháňať, keď po víkende nevie zareagovať, ako hrala FC Barcelona alebo HC Slovan... :-) Ale čiastočné nevedomosti kompenzuje svojím športovaním. Aktívne hráva futbal a z vlastnej skúsenosti vám napr. o ňom prezradím, že ak si chcete naozaj dobre zamakať v squashovom akváriu - je na toto ten správny parťák. 

Adreja na čele ui42 sprevádzajú zakladatelia a majitelia spoločnosti Martin Krupa a Robo Mráz, ktorí aj naďalej zastávajú pozície konateľov firmy a spolu s Andrejom tvoria board of directors. 

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.