Výzva pre všetky eshopy – odštartoval sa 3. ročník akceleračného programu – MastersGate

Výzva pre všetky eshopy – odštartoval sa 3. ročník akceleračného programu – MastersGate

Bratislava, 20. 03. 2018: MastersGate je jedinečný projekt pre rozvoj eshopov. Prostredníctvom bezplatného prihlásenia sa do súťaže ponúka množstvo balíčkov cien od partnerov, dvojdňový summit s hviezdami online marketingu, ako aj a séria piatich školení. Súťažiacim teda ponúka unikátnu a bezplatnú možnosť maximalizovať svoje obraty a zisky v skutočne krátkej dobe (1 rok) ako to v minulosti dokázali eshopy Dedoles, GymBeam či eyerim.

Hlavnými cieľmi aktuálneho ročníka je rozvoj a rast eshopov, export, zdieľanie know-how a sprostredkovanie príležitostí pre aktívny networking. Odbornými garantmi projektu sú renomované  agentúry ui42, ui42 digital, daren&curtis a Volis International. Jedným z hlavných partnerov projektu je program Google Partners, vďaka čomu bude obohatený nielen program konferencie, no aj akceleračný balíček pre víťazov súťaže, ktorý obsahuje aj exkluzívne konzultácie od expertov z Google.

Súťaž poskytuje priestor aj pre názor verejnosti, ktorá môže zahlasovať za svoj obľúbený eshop od utorka, 20. marca 2018. Slávnostné vyhlásenie víťazov sa uskutoční na podujatí MastersGate Summit, v dňoch 5.-6. júna 2018, ktoré ponúka jedinečnú príležitosť stretnúť speakrov zo spoločností Google a Facebook ako aj mentálneho kouča Jaromíra Jágra, Mariána Jelínka.

Pomáhame eshopom rásť

Nie je tajomstvom, že Slováci tento rok s istotou prekonajú v online nákupoch hranicu jednej miliardy eur. Ako spomína hlavná organizátorka tohtoročnej súťaže Adriana Mučičková z ui42: Práve súťaž MastersGate bola štartovacím bodom pre viaceré úspešné slovenské online projekty ako GymBeam či Dedoles, ktoré majú nie len svetovú kvalitu, ale aj globálne ambície. Medzi víťazné eshopy druhého ročníka patrili ďalej projekty ako Gabonga, Bubulákovo, Vnímavé hračky, Obleč sa do roboty alebo eshop ihrysko. Každému, kto sa chce pripojiť k týmto úspešným podnikateľským príbehom, v praxi využiť odovzdávané know-how od uznávaných markektingových odborníkov a partnerov súťaže, či nadviazať nové obchodné kontakty počas networkingu, sú dvere tohto ročníka súťaže MastersGate otvorené. ” Stačí vyplniť bezplatnú prihlášku do 20. apríla 2018 na webe http://www.mastersgate.com/sutaz.

  

Zažiarte vo svojej kategórii

Súťažiaci si majú možnosť zmerať sily v 4 hlavných kategóriách a byť ocenení 2 špeciálnymi cenami. V každej kategórii sú pre eshopy pripravené atraktívne výhry v podobe konzultácií od partnerov a skvelých marketingových produktov, ktorých cieľom je akcelerácia ich biznisu. Každý prihlásený eshop, už len samotnou bezplatnou registráciu, automaticky získava množstvo benefitov, vrátane zvýšenia povedomia o svojej značke.

V aktuálnom ročníku sú pre súťažiacich pripravené 4 hlavné súťažné kategórie:

  1. Bricks To Clicks
  2. Exporters
  3. Rising Stars
  4. Business To Business

Do každej z nich sa môžu prihlásiť eshopy spĺňajúce stanovené kritériá. Do kategórie „Bricks To Clicks“ sa môžu prihlasovať obchodníci a výrobcovia, ktorí vlastnia kamenné obchody alebo väčšiu distribučnú sieť a svoje produkty predávajú online alebo prechádzajú na online predaj. V kategórii Exporters si medzi sebou zmerajú sily stredné a veľké eshopy s rastúcim potenciálom na domácom trhu a víziou expandovať za hranice svojej krajiny. V kategórii Rising Stars budú súťažiť malé a stredné eshopy, ktoré aktuálne štartujú svoj online biznis, ich ambície však siahajú ďaleko za hranice tohto bodu. V štvrtej kategórii Business to Business budú súťažiť eshopy a weby, ktoré ponúkajú svoje produkty a služby ďalším obchodníkom (tzv. B2B).

Finalisti súťaže získavajú aj dôležitý feedback o aktuálnom fungovaní ich eshopu/webu a iné bonusy napríklad v podobe automatického vstupu na akceleračný Boot camp a 5 jesenných akceleračných školení organizovaných v rámci MastersGate Academy. Víťazi v jednotlivých kategóriách okrem krásnej a hodnotnej trofeje naviac získajú skutočne atraktívne ceny od partnerov - akceleračný program pod vedením ambasádora príslušnej kategórie. Organizátor súťaže spoločnosť ui42 sa riadi heslom „dream big“ a spojením síl skúsených obchodníkov, partnerov, ako aj zapojením efektívnych marketingových nástrojov dokážu spoločne napísať množstvo úspešných podnikateľských príbehov.

Podporte váš obľúbený eshop

Hlasovanie verejnosti začína 20. marca 2018 a od tohto dátumu majú súťažiaci možnosť získať tzv. divokú kartu. Po skončení verejného hlasovania ustanoví odborná komisia trojicu finalistov pre každú kategóriu, ku ktorým sa pripoja štyria výhercovia divokej karty. Z takto vytvorenej skupiny šestnástich finalistov nakoniec vyberie odborná porota (garanti projektu) víťazov v príslušných súťažných kategóriách. Oficiálne výsledky súťaže budú vyhlásené počas MastersGate Summitu. Následne počas jesene prebehnú akceleračné školenia pre naplnenie vízie projektu a teda pomoc eshopom v ceste za rastom ich biznisu. Všetky potrebné informácie o súťaži získate na webe: http://www.mastersgate.com/sutaz.

Zahlasujte za ten najlepší eshop a posuňte ho bližšie k unikátnej príležitosti exponenciálne rásť s podporou skúsených odborníkov: https://www.mastersgate.com/hlasovanie.

Zahlasujte za ten najlepší eshop a posuňte ho bližšie k unikátnej príležitosti exponenciálne rásť s podporou skúsených odborníkov

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.