Aplikácia Otvorenalekaren.sk medzi nominovanými na cenu Rádia Slovensko

Aplikácia Otvorenalekaren.sk medzi nominovanými na cenu Rádia Slovensko

Jedným zo základných hnacích motorov úspešného podnikania môže napríklad byť aj navrhnutie spôsobu, ako pomáhať ľuďom a navrhovanými riešeniami im uľahčovať život. Takýto prístup so sebou prináša spokojnosť a naplnenie na všetkých frontoch. Aj u nás v ui42 sa držíme tejto filozofie a jedným z jej výsledkov je aj praktická a ľahko dostupná webová služba s názvom Otvorenalekaren.sk, ktorú dnes prevádzkuje spoločnosť CRYSTAL CONSULTING, s.r.o. Najlepšie ju vystihujú slová Martina Krupu, konateľa ui42:

Otvorenalekaren.sk je inovatívna mobilná webová aplikácia, v ktorej sme spojili aktuálne a overené údaje o otváracích hodinách lekární, vrátane pohotovostných, s ich geografickými údajmi. Používateľ vďaka nej v momente zistí, kde je najbližšia otvorené lekáreň aj v prípade, že ju hľadá cez víkend alebo v nočných hodinách, a to aj v lokalitách, kde nepozná blízke okolie. Preto ju ocenia napríklad takí dovolenkári, turisti alebo cestujúci v cudzom prostredí.

 

Ukážky prehľadu dostupných lekární, ako aj dostupnosti zdravotníckych zariadení

Otvorenalekaren.sk vyšla z dielne ui42, kde sme ju spolu s jej dnešným prevádzkovateľom CRYSTAL CONSULTING pre vás vymysleli, naprogramovali a nadizajnovali. Veľmi nás teší, že môžeme takýmto spôsobom pomáhať a sme vďační aj za to, že sme sa ocitli v nominácii na cenu Rádia Slovensko medzi najinovatívnejšími projektami v oblasti IT a digitalizácie spoločnosti. Ak vás naša služba oslovila a chceli by ste nás podporiť, zahlasujte za nás!

Ďakujeme

Tím ui42

 

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.