Webová analytika od ui42

Webová analytika od ui42

Transformácia bežného zákazníka na lojálneho je základným pilierom každého úspešného a udržateľného podnikania. Z tohto pohľadu tak nie je efektívne zacielenie na správanie sa zákazníka - „Behavioural Targeting“ len zbytočným luxusom, ale povinnou jazdou.

Udržať zákazníka na webe je samo o sebe náročné. Dokonca aj takého, ktorý už má váš produkt v košíku a k tomu najlepší úmysel nákup dokončiť. Štúdie ale ukazujú, že až 7 z 10 návštevníkov, ktorí sa rozhodli vo vašom e-shope nakúpiť, nákup nakoniec nedokončia.

Nielen analytika ako taká, ale hlavne profesionálna interpretácia webovej analýzy, založená na dlhoročných skúsenostiach a podložená úspešnými výsledkami, predstavuje unikátny a účinný marketingový nástroj, ktorý vám prinesie požadované výsledky v podobe vysokého konverzného pomeru - „Conversion Rate“ a lojálnych zákazníkov. Na základe vykonanej analýzy aplikujeme vysoko profesionálne riešenia ušité na mieru každého zákazníka. Vieme, prečo je dôležité merať práve túto metriku a vďaka bohatým skúsenostiam dokážeme aj s nepatrnou zmenou dosiahnuť veľké výsledky.  

V rámci 3 analytických uičkovských balíkov ponúkame v rôznom rozsahu nasledovné služby:

  • Checkout Behavioural funnel
  • Shopping Behavioral funnel
  • Product Performace
  • Remarketing – analýza publik
  • Analýza marketingových kampaní

Posuňte váš business o úroveň vyššie a kontaktujte ui42 odborníkov na analytiku.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.