10+1 najväčších ďakujem za úspešnú MastersGate konferenciu

10+1 najväčších ďakujem za úspešnú MastersGate konferenciu

Takto nejako som to videl z môjho pohľadu ja:


Ale teraz vážne. Rád by som sa v tomto mojom príspevku vyhol detailnému hodnoteniu MastersGate Ecommerce Summitu 2018, ktorý sa konal 5.-6. júna v hoteli Senec. Radšej ho prenechám iným – účastníkom, partnerom, spíkrom. Chcel by som sa ale poďakovať všetkým, ktorí sa zaslúžili o túto našu úspešnú (aha, už kúsok hodnotím – no ok, viacerí sa mi tak vyjadrili, tak som si tento prívlastok dovolil použiť) konferenciu. Mojich ďakovačiek je 10+1, ako futbalistov na ihrisku. Cez tieto poďakovania by som rád zároveň podčiarkol, čo je dôležité pre zorganizovanie veľkej e-commerce konferencie, akou bezpochyby MastersGate Ecommerce Summit je.

1. Hlavní organizátori 

Prvé veľké ďakujem smerujem priamo k prameňu – čiže top manažmentu ui42, ktorí stoja za touto celou myšlienkou. Palo Adamčák, Andrej Kajan, Martin Krupa a Robo Mráz od začiatku podporovali a podporujú tento projekt, veria v neho a jeho prínos pre slovenskú e-commerce sféru, čo mne ako organizátorovi celý čas vlievalo veľkú pozitívnu energiu a vlastne mi to moju prácu výrazne uľahčovalo.


2. Partneri podujatia

Toto vyznie ako také klišé, ale ono je to proste tak. Bez našich obchodných a marketingových partnerov by nebolo možné zostaviť tak bohatý 2-dňový program. Aj ich prispením sme mohli konferenciu medziročne posunúť o ďalší stupienok vyššie. Takže milí naši: Volis International, daren&curtis, Slovenská sporiteľňa, Rádio Services, Google Partners, Zásielkovňa, Biznisweb, Profit 365, Neoship, Dognet, Saec, Pricemania, Magicscript,  Viamobile, Exponea Smallbiz, TUI, Falkensteiner, Aquapark Senec, Balík Plus, KPMG, Startitup, Biznisklub, Touchit – ďakujeme vám!

3. Odborná porota

Členovia odbornej poroty sú pre mňa veľkí borci. Robo a Palo z ui42, spolu s nimi skúsení Jakub Čech a Martin Volek odviedli kus dobrej roboty. Už minulý rok som ich videl priamo v akcii pri hodnotení všetkých finalistov a každou otázkou, každým postrehom ma presviedčali o ich vysokej kredibilite a profesionalite. No a tento rok sa medzi nich prvýkrát zaradil aj Jaro Chrapko, ktorý sa svojej úlohy zhostil znamenite. Z pozície CEO úspešného e-shopu dedoles.sk – mimochodom víťaza prvého ročníka MastersGate v kategórii Nádejní exportéri – ponúkol zaujímavý odborný pohľad a dovolím si povedať, že posunul aj úroveň celej poroty o stupienok vysššie.


4. Finalisti a víťazi súťaže

Práve tí pekne tento rok porote zavarili. Samozrejme v dobrom. Im by som sa rád všetkým poďakoval za úžasné chcenie, nasadenie, prístup k zbieraniu hlasov, komunikácii s nami, príprave podkladov pre odbornú porotu, ako aj v samotných prezentáciách. Exisport, Ebenica, John Garfield, Muziker, Artsablony, Markscrub, Electronic Star, Lovel, Begentleman, Flexity, Dronerepublic, Taktik, Murat, Pricemania Academy, Efarby – ďakujem vám.


5. Minuloroční víťazi

Tak tí ma nesklamali – práve naopak – veľmi potešili. Svojou aktívnou účasťou na panelovej diskusii v prvý deň podujatia a rovnako som ich vnímal ako súčasť čulého networkingu. Milí Bubulákovo, Oblecsadoroboty, Ihrysko a Gabonga – ďakujem vám, fandím vám a všetko dobré vám prajem! Aj vďaka vám a vašej prítomnosti napĺňame poslanie samotného MastersGate-u o napredovaní a raste e-shopov na Slovensku, zdieľaniu know how a cenných skúseností.


6. Návštevníci podujatia, networking

Ja samozrejme za nich nemôžem a ani nechcem hodnotiť, ako sa im páčilo, ja som im len vďačný, že prišli. Že boli na main stage-i, case study stage-i a hlavne, že akúkoľvek príležitosť v prestávkach využívali na diskusie a networking či už s partnermi a vystavovateľmi, alebo s ďalšími účastníkmi. Tešilo ma, že aj diskusie a otázky priamo po jednotlivých prezentáciách neustále prebiehali a v sálach to žilo.


7. Spíkri

Niektorí zaujali a niektorí zaujali viac. Spájala ich ale všetkých vysoká profesionalita a úroveň prednášok. Ďakujem všetkým domácim spíkrom, spíkrom z Česka ako aj Marcellovi z Maďarska z Googlu a Mariane z Argentíny z dublinského Facebooku. Veľmi ste obohatili našu konferenciu o hodnotný obsah.


8. Moderátori

Vera a Kamil – tiež nech si vás vyhodnotia naši účastníci zájazdu. Ja vám zo srdca ďakujem, ako ste našu tému a konferenciu „kúpili“, ako ste boli s nami a účastníkmi zájazdu na jednej lodi. A ako profesionálne ste preplávali týmito e-commerce vodami až do zdarného cieľa. Teším sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu.

 


9. Audio, video, technika, ozvučenie, osvetlenie, foto a iné

Chlapi – ako sa hovorí aj u nás na dedine – klobúk hore! Spolupráca a komunikácia s vami bola na špičkovej úrovni. A keď sa niekedy povie v marketingu, že obal predáva, tak vás asi nominujem na cenu roka za najlepší eventový obal. Ďakujem.


10. Prostredie, kde sa event konal

Hotel Senec, Slnečné jazerá poskytli veľmi vhodné prostredie na takýto druh podujatia. Neboli sme síce po ruke v BA, ale boli sme od nej pár kilometrov, z hotela sme mali výbeh priamo na pláž k jazeru, čo ste mnohí z vás aj ocenili. Ďakujem manažmentu hotela a všetkým pracovníkom, že vytvorili priaznivú klímu pre náš event.

11. Dobrý tím okolo seba

Dievčatá – Adriana a Monika - vám som sa poďakoval X-krát osobne. Bez vášho nasadenia by sme to nedali. 


Toto je teda moja "futbalová jedenástka" MastersGate eventu. Sledujte nás ďalej. MastersGate zďaleka nekončí - to len jeho druhá etapa sa uzavrela. Je to totiž celoročný rozvojový a vzdelávací projekt a my už teraz makáme na príprave jesenných akceleračných školení. Sledujte náš web. Športu zdar a MastersGate-u zvlášť!

Robo Hager



Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.