B-Payment v BUXUSe je unikátne riešenie pre platby kartou

B-Payment v BUXUSe je unikátne riešenie pre platby kartou

Modul B-Payment s platobnou bránou je novinkou v BUXUSe, ktorá reprezentuje spoľahlivé a používateľsky pohodlné riešenie v oblasti správy elektronických financií. Používateľom okrem iného poskytuje jednoduchý a prehľadný cenník služieb, možnosť opakovaných platieb a platieb cez odkaz zaslaný cez SMS/e-mail, neobmedzený prístup do online systému a nezávislosť od akejkoľvek bankovej inštitúcie.

Turbo  novinka v BUXUSe

B-Payment je modul v BUXUSe s platobnou bránou, o ktorý sme v súčasnosti rozšírili portfólio našich služieb. Na jeho implementáciu nie je potrebné žiadne extra programovanie. Unikátne riešenie umožňuje, že používatelia nemusia už platiť žiadne mesačné paušály, ani iné fixné poplatky za realizované transakcie. S B-Paymentom platia len percentuálnu províziu z platieb realizovaných platobnými kartami. Výhodou tohto modulu je aj jeho nezávislosť od konkrétnej bankovej inštitúcie. Pri využívaní služby sú finančné prostriedky zasielané v dohodnutých termínoch a priamo na bankový účet klienta. B-Payment tak predstavuje používateľsky komfortné riešenie, ktoré zahŕňa jednoduchú platbu kartou. Modul má zároveň vysoko responzívny dizajn, ktorý možno prispôsobiť konkrétnemu typu zariadenia.

Novinka poskytuje online prístup do systému, v ktorom si používatelia sami dokážu skontrolovať, či daná platba prebehla úspešne. Zároveň sú schopní vykonať storno alebo parciálne storno už zrealizovanej transakcie. B-Payment im zároveň ponúka prehľad o detailoch zúčtovania, vykonaných transakciách, ako aj možnosť vytvárať reporty a iné podklady pre účtovníctvo. Výborným nástrojom na platbu faktúr je možnosť opakovaných platieb a platieb cez odkaz. Používateľ si len jednoducho vygeneruje príslušnú URL adresu, ktorú zašle zákazníkovi e-mailom alebo prostredníctvom SMS a po kliknutí na odkaz sa mu otvorí platobná brána s požiadavkou na úhradu požadovanej sumy.

Riešenie otvorené expanzii

B-Payment sa neobmedzuje len na implementáciu na domácom trhu. Možno ho bez problémov rozšíriť aj do zahraničia, pričom plne podporuje všetky nasledovné meny: EUR, GBP, USD, DKK, NOK, SEK, CHF, CAD, HUF, BHD, AUD, RUB, PLN, RON, TRY, HRK, CZK, ISK a jazyky: slovenský, český, poľský, maďarský, anglický, nemecký, francúzsky, ruský, španielsky, taliansky, portugalský, slovinský, chorvátsky, srbský, rumunský, holandský, islandský, švédsky, nórsky, dánsky, fínsky, faerský. Tak ak chcete expandovať napríklad do Rumunska, Turecka ale aj do susedných krajín, B-Payment je pre vás ideálnym riešením. Navyše, zoznam sa neustále rozširuje o ďalšie meny a jazyky.

Modul možno získať už so sadzbou 0,99 % a pri vyšších obratoch je možnosť pristúpiť k individuálnemu riešeniu. Úspešnú implementáciu unikátneho riešenia ponúka aj napr. webový portál www.hodinky.sk

BUXUS je aj vďaka tomuto rozšíreniu opäť o niečo bližšie k používateľom. Pribúdajúce moduly a neustály vývoj know-how v redakčnom systéme pomáha zlepšovať jeho základnú funkcionalitu a targeting.

V prípade konkrétnych otázok sa na nás neváhajte obrátiť.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.