Ad: Banalytics prednáška o Enhanced Ecommerce

Ad: Banalytics prednáška o Enhanced Ecommerce

V pondelok som bol rozprávať o Enhanced Ecommerce na Banalytics. Kde? O čom?

Enhanced Ecommerce je relatívne nová "funkcia" v Google Analytics, ktorá radikálne zlepšuje možnosti zberu a vyhodnocovania dát užitočných pre e-shop. Pri troche kreativity sa ale dá využiť aj na obsahové a lead-generation weby. Ale dobre to nasadiť, nie je úplne hračka. O tom som rozprával...a kde vlastne?

"Banalytics je neformálne stretnutie (alebo meet up) ktorý si kladie za cieľ organizovať zaujímavé prezentácie pre analytikov a ľudí, ktorí pracujú, alebo chcú pracovať s číslami." Stretnutia bývajú približne raz za mesiac v Café Nervosa, organizuje to Roman Gavuliak a všetky info vždy nájdete vo facebookovej skupine Banalytics.

Ďakujem Romanovi za pozvanie (a zorganizovanie výbornej akcie), poslucháčom za pozornosť aj zaujímavé otázky a riesenia.com za pivo zdarma pre účastníkov :)

Viacerí žiadali moju prezentáciu - tu je jej originál (je v ňom veľa "animácií" takže zmysel dáva, len ak si ju pozriete v prezentačnom móde) a tu je zjednodušená verzia bez animácii. A kto má záujem ďalej diskutovať o Enhanced Ecommerce, kľudne píšte otázky do komentárov alebo sa mi ozvite na twittri (@peterjakus)

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.