Už žiadne e-maily v spame - je tu možnosť komunikovať cez SMS

Už žiadne e-maily v spame - je tu možnosť komunikovať cez SMS

SMS sa v komunikácií so zákazníkom stala štandardom, na ktorý sa dá spoľahnúť a Vy si ho môžete dovoliť. Prostredníctvom SMSiek viete zákazníkovi pripomenúť nedokončenú objednávku, úhradu tovaru, nevyzdvihnutú dodávku či poskytovať rôzne informácie, napríklad o úprave dodacích podmienok. Začnite posielať informácie o objednávke prostredníctvom SMS notifikácii.

Stalo sa Vám niekedy, že e-mail potvrdzujúci objednávku vo Vašom e-shope skončil u zákazníka v spame? Alebo Vám volali zákazníci, že im potvrdzujúci e-mail vôbec nedorazil a majú pocit, že nakúpili na nedôveryhodnom e-shope?

Začnite posielať informácie o objednávke prostredníctvom SMS notifikácii a tieto problémy už nebudete musieť riešiť. Váš zákazník nemusí byť ani online a nemusí mať ani smartfón. Stačí, že má zákazník aktívnu SIM vo svojom telefóne a vy poznáte jeho telefónne číslo, ktoré ste získali z nákupného košíka pri vyplňovaní údajov v objednávke.

SMS sa v komunikácií so zákazníkom stala štandardom, na ktorý sa dá spoľahnúť a Vy si ho môžete dovoliť.

SMSky navyše patria k veľmi operatívnym komunikačným nástrojom. Váš zákazník má svoj mobil stále pri sebe a SMS zaregistruje prakticky ihneď.

Prostredníctvom SMSiek viete zákazníkovi pripomenúť:

  • nedokončenú objednávku,
  • úhradu tovaru,
  • nevyzdvihnutú dodávku
  • či poskytovať rôzne informácie, napríklad o úprave dodacích podmienok

Na trhu existuje viacero poskytovateľov SMS brán, ktoré sa dajú integrovať rovnako ako na riešenia na mieru aj na open-source riešenia. Cena SMSky je dnes v podstate takmer zanedbateľná.

My v ui42 máme v našom redakčnom systéme CMS BUXUS integrované profesionálne SMS riešenie od spoločnosti Via Mobile. Majitelia e-shopov si v BUXUSe si text správy môžu sami upravovať. Klient si sám definuje aký používateľský zážitok chce prostredníctvom SMS svojim zákazníkom doručiť. 

Nezabudnite, že SMS sa v komunikácii so zákazníkom dá využiť nielen na úrovni notifikácie alebo systémovej hlášky, ale môže niesť aj dedikované reklamné posolstvo a podporiť predaje.

Ak disponujete databázou tel. kontaktov Vašich zákazníkov, SMS je ideálny nástroj ako zákazníka osloviť informáciou o limitovaných akciách, okamžitých alebo personalizovaných zľavách.

Ak databázu tel. čísel nevlastníte, je ideálny čas začať ju tvoriť napr. aj prostredníctvom aktivácie notifikačných SMS v BUXUSe alebo realizovaním SMS kampane na databázy mobilných operátorov. Radi Vám poradíme ako začať :)

O spoločnosti Via Mobile, s. r. o.:

Via Mobile je slovenská spoločnosť pôsobiaca na SK a EÚ trhu od roku 2009. SMS posielajú do všetkých krajín na svete. V portfóliu sa môžu pýšiť stovkami klientov a SMS kampaní s miliónmi poslaných SMS. Ich zmluvnými partnermi sú všetci slovenskí mobilní operátori. Bezpečnosti sa obávať nemusíte. Šifrované a zabezpečené SMS pripojenie vysokej kvality sú samozrejmosťou. 

Viac informácií ako aj o cenách nájdete na: www.smsmarketing.sk a www.smspreeshop.sk

Máte záujem o bližšie informácie? Neváhajte sa na nás obrátiť, radi Vám ich poskytneme!

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.