Pilotný ročník medzinárodnej Experience Conference nám priniesol prvenstvo

Pilotný ročník medzinárodnej Experience Conference nám priniesol prvenstvo

Vo štvrtok som sa s pár kolegami zúčastnila 1. ročníka ambicióznej Experience Conference - konferencie o zdieľaní poznatkov z oblasti UX (User Experience).

Konferenciu usporiadala  firma Lighting Beetle, s ktorou sme spoluzakladateľmi Slovenskej User Experience asociácie (SUXA).

V rámci poobednej krátkej sekcie s názvom UX pitches dostalo 5 slovenských firiem priestor na prezentáciu nejakého zaujímavého projektu zo svojho porfólia, kde bola aplikovaná UCD metodológia (User Centered Design).

Návštevníci konferencie mali následne možnosť zahlasovať za jednu z daných prezentácií podľa vlastných preferencií.

Hlasovanie bolo veľmi napínavé, hlasovalo vyše 200 návštevníkov

Koniec hlasovania bol pre nás veľmi pozitívny ;)

aký projekt najviac zarezonoval?

Prezentovala som projekt s našim interným názvom “Mobilný policajt”. V rámci neho sme pre našich slovenských policajtov navrhli aplikáciu, ktorá je súčasťou inteligentných policajných áut. Pomocou nej rýchlo a efektívne skontrolujú doklady vášho auta a aj vás samotných. Viac informácií o tomto projekte prinesiem v ďalšom blogovom článku.

na záver veľká pochvala

Konferencia sa konala vo Vodárenskom múzeu pri Karloveskej riviére. Krásne miesto. A musím vystrúhať poklonu pre organizátorov, pretože všetko bolo fakt na úrovni. Od spomínaného priestoru, cez speakrov, ozvučenia, osvetlenia, kateringu, moderátora…

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.