Black Friday? My máme Black Celebration!

Black Friday? My máme Black Celebration!

Všetci depešáci - pohov. Nejdeme riešiť žiadneho D. Gahana a spol. To len pri pohľade na Black Friday čísla nám napadla táto hudobná asociácia.

Na príklade našich vybraných obchodných e-partneroch GymBeam, Dedoles, Pilulka24, Klar, Fam, eStar a Eyerim môžeme konštatovať, že Black Friday bol skutočne dôvodom na oslavu.

Obratové čísla za samotný piatok dosiahli v mnohých prípadoch nárasty až do viac ako +1.000%. Celkové obraty sme počítali v státisícoch! Takto výrazne dokázali naši vybraní partneri znásobiť svoje obraty vs. štandardné čísla za priemerný piatok. Ba čo viac - “Black Saturday” to ešte vygradoval a v porovnaní s bežnou sobotou dosiahol navýšenie v priemere o ďalších 10 percentuálnych bodov. Conversion rate počas výpredaja tak isto dramaticky narástol z priemerných 1,6% až na úctyhodných 2,6% (priemer všetkých spomenutých e-shopov).

Úprimne sa tešíme, že náš tím mohol svojou troškou prispieť k tomuto úspechu - či už našimi online marketingovými alebo UX  aktivitami (použiteľnosť webov). Veľké čísla, veľa položiek, znásobený nápor zákazníkov kladú zároveň obrovské nároky na web samotný, ako aj na rýchlosť načítavania a redakčný systém. Všetkými vetrami ošľahaný redakčný systém Buxus z dielne ui42 tento nápor zvládol na príklade Dedolesu bez najmenšieho zaváhania.

Nie je to nič prevratné, ak povieme, že úspech nášho obchodného partnera je zároveň naším úspechom. Veríme a robíme všetko pre to, aby na konci tejto reťaze úspechu bol aj spokojný koncový zákazník. Nielenže nás to teší, ale hlavne zaväzuje k ďalšej kvalitne odvedenej práci. A preto sa tešíme na ďalšie ala Black Friday výzvy.

Tím ui42   

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.