Už piati Google tréneri z ui42 vzdelávajú Slovensko

Už piati Google tréneri z ui42 vzdelávajú Slovensko

Aj tento rok Google vyberal z tých najlepších a najskúsenejších expertov Slovenska do svojho celosvetového programu Google Certified Trainers, a my sme znova obhájili svoje pozície.

Práve v ui42 máme opäť 5 z 12 Google certifikovaných trénerov z celého Slovenska. Fakt, že už druhý rok je v jednej firme sústredená takmer polovica Googlom vybratých špecialistov pre nás znamená aj naozaj veľkú zodpovednosť.

Získať toto exkluzívne miesto medzi Google elitou sveta nie je pre nás dôležité len z hľadiska veľkého pocitu zadosťučinenia za dobre vykonávanú prácu, ide najmä o silnú víziu internetovej ekonomiky, ktorú s Googlom zdieľame, a to v posúvaní dopredu nielen nás, ale celého Slovenska. Vieme, že aj napriek tomu, že sme malá krajina, máme veľký potenciál stať sa v digitálnom biznise nadpriemernou, konkurencie schopnou a úspešnou, a to práve vďaka akcelerácií e-commercu a exportu. Toto všetko sa dá dosiahnuť práve vďaka neustálemu vzdelávaniu a napredovaniu našich kľúčových ľudí, ktorí potom spätne edukujú celé odvetvie, od neziskoviek cez študentov, až po zamestnancov našej vlastnej konkurencie, lebo veríme, že to má dôležitý význam v širšom meradle.

Zdroj: iStock

Ak sa niekto ocitne medzi Google trénermi, stáva sa automaticky ambasádorom a špecialistom pre konkrétne Google produkty. Jedná sa predovšetkým o Google Adwords, Google Analytics, Youtube, Mobile a Export. Veríme, že v práve posledných dvoch spomenutých sa nachádza budúcnosť online marketingu, a tiež naša budúcnosť. Sme si však vedomí, že aj my  sa máme stále čo učiť. Ale kedy sa človek naučí viac, ako keď má zodpovednosť odovzdať vedomosti ostatným? Práve toto poznanie nás motivuje k neustálemu sa zlepšovaniu a veľmi nás teší, že vďaka nášmu vzdelávaniu a aj vzdelávaniu ostatných, dochádza k prieniku s bytostnými prioritami celého nášho ekosystému.

Každý prednášajúci má špecifický profil a zameriava sa na určité Google produkty. My vám s hrdosťou predstavujeme tých našich:
Samuel Ondrišák (Export)

Jeho targetom pre rok 2017 bude pomoc s expanziou novým partnerom, ako aj ďalším agentúram dopĺňať know how v Google Shopping kampaniach.  Veľmi rád sa s vami podelí o svoje skúsenosti a poradí vám. Ak máte akúkoľvek otázku týkajúcu sa AdWords scriptov, pomocou ktorých chcete efektivitu kampaní, tak smelo.

Marián Zeleniak (Mobile Advertising)

Ako jeden z mála ľudí na Slovensku, ktorý sa reklamou na mobilných zariadeniach zaoberá, s vami určite rád zozdieľa ako veľmi je dôležitý responzívny web v Rumunsku, alebo ako zvýšiť konverzný pomer e-shopu pomocou niekoľkých vychytávok z prostredia e-commerce.

Richard Kondáš (Cerification)

Vo svojom programe bude naďalej pomáhať vzdelávať všetkých nádejných PPC špecialistov, ale aj tých, ktorí chcú rozšíriť svoje vedomosti o oblasť platených reklám, či už vo vyhľadávaní alebo cez display. Zaujíma vás a váš ppc tím ako sa dostať na prvé priečky vo vyhľadávaní? Odpoveď nielen na túto otázku, ale aj mnohé ďalšie vám zodpovie počas svojho kurzu, v ktorom môžte ako bonus získať certifikát.

Michal Královič (Nonprofits)

Jeho poslaním bude vzdelávať neziskovky a snažiť sa im ukázať, aké možnosti zviditeľnenia na internete môžu využívať. Ak nejakú nonprofits organizáciu poznáte, určite im túto formu vzdelávania odporučte a nasmerujte ich na jeden z jeho vzdelávacích eventov.

Peter Jakuš  (Digitálna Garáž)

Bude mať na starosti vzdelávanie širokej verejnosti a šírenie povedomia o online marketingu, ktoré je kľúčom k rastu národnej ekonomiky. Pomocou špeciálnych workshopov s názvom Digitálna Garáž prevedie študentov, učiteľov, podnikateľské kluby, ale aj jednotlivcov a podelí sa s nimi o všetky potrebné informácie ohľadom online businessu a marketingu.

                                                                       Zdroj: iStock

A prečo toľká snaha stať sa súčasťou tohto elitného tímu?

Pretože vďaka Google sme priamo in touch so zdrojom vedomostí a vieme napredovať s našim dream big presvedčením. Spolu sa nám podarí uspieť a premeniť naše vízie na skutočnosť!

Kompletný zoznam Google trénerov nájdete na stránkach Google partners

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.