Eshop Akcelerátor podporuje úspešné podnikanie na Slovensku

Eshop Akcelerátor podporuje úspešné podnikanie na Slovensku

Mať e-shop je na Slovensku už pomerne bežná vec, ale mať úspešný e-shop vôbec nie je samozrejmosťou. Pre podnikateľov, ktorí prevádzkujú vlastný internetový obchod a chcú si nechať poradiť, ako to robiť kvalitnejšie a rapídne zvýšiť svoj zisk v priebehu jedného roka, sme vytvorili súťaž Eshop Akcelerátor. Je to prvý slovenský projekt svojho druhu, zameraný čisto na dlhodobú podporu e-shopov. Víťazov čakajú veľmi atraktívne ceny v podobe výhod od obchodných partnerov a trpezlivého vedenia zo strany odborníkov, ktorí sa podelia o know-how z oblasti e-commerce.

Súťaž je určená pre všetkých majiteľov e-shopov, ktoré majú sídlo na Slovensku. Na veľkosti obchodu nezáleží a zapojiť sa môže naozaj každý. Súťažiť môžu výrobcovia handmade kozmetiky či oblečenia, ktorí predávajú len pomocou Facebooku, ale aj veľké a známe obchody, ktoré sa rozrástli natoľko, že ich ďalším logickým krokom je export.

Eshop Akcelerátor prebieha v 3 kategóriách:

  1. E-shopy so silným príbehom – zapojiť sa môžu malé obchody, ktoré predávajú napríklad ručne vyrábané, ekologické výrobky, typické pre daný región a používajú jednoduchý web. Kategória sa hodí aj pre rodinné podniky, s ktorými sa spája zaujímavý príbeh.
  2. Skokani – kategória je určená pre úspešne rozbehnuté e-shopy, ktoré hľadajú spôsob ako optimalizovať svoje fungovanie a zvýšiť zisk.
  3. Nádejní exportéri – do tejto kategórie sa môžu zapojiť e-shopy, ktoré dosiahli výborné výsledky na Slovensku, no ich cieľom je expandovať ďalej a presadiť sa aj za hranicami.

Ui42 je odborným garantom súťaže. Ako cenu poskytujeme víťazom pomoc v podobe auditov a pravidelných konzultácii od našich špecialistov na marketing, e-commerce, UX dizajn, webovú analytiku a stratégiu rastu. Víťaz 1. kategórie zdarma získa 55 hodín konzultácií, auditov, optimalizácií a ďalších prác, ktoré bude náš team vykonávať v priebehu celého roka. Víťaz 2. kategórie získa 85 hodín a víťaz kategórie Nádejný exportér až 100 hodín spomínaných aktivít. Majitelia e-shopov s nami budú riešiť témy, o ktorých dôležitosti možno ani netušili

Víťazi budú ďalej benefitovať z cien, ktoré poskytli naši partneri:

  • Fulfillment by FHB - špecialisti na outsourcing skladu a celej logistiky poskytnú svoje know-how a služby s exkluzívnymi zľavami
  • Zásielkovňa.sk – víťazi získajú odberné miesta pre svoj obchod so zľavou
  • Viamo – poskytne 300 € bonus, ktorý môže víťaz použiť na zľavy alebo extra benefity pre svojich zákazníkov
  • AdBOOST - venuje systém na správu PPC kampaní na 12 mesiacov za exkluzívnych podmienok
  • Google – každý víťaz získa 120 € kredit pre AdWords
  • Websupport.sk – venuje víťazovi hostingové služby na 1 rok
  • Mergado - poskytne zdarma (na rok) svoj systém na optimalizáciu inzercie na porovnávačoch
  • Besteron - moderná platobná brána, víťazom posktyne 100% zľavu z paušálu a 50% zľavu z transakčného poplatku na 12 mesiacov

A v neposlednom rade sa víťazom budú venovať skúsení mentori pre oblasť strategického marketingu (Viliam Bendík), biznis developmentu (Jozef Šovčík) a user experience (Martin Krupa).

Pre nás bude tento projekt zaujímavým a podnetným experimentom, počas ktorého zistíme, ako veľmi sa dá za rok posunúť ďalej, keď sa spoja sily viac ako 10-tich partnerov a keď má podnikateľ záujem o aktívnu spoluprácu.

Súťaž bola odštartovaná 25.8.2015 a až do 14.9.2015 majú e-shopy možnosť prihlásiť sa cez jednoduchý formulár. Následne sa spustí hlasovanie verejnosti, ktoré potrvá do konca septembra. Slávnostné finále súťaže sa bude konať 6.10.2015.

Eshop Akceleátor je v neposlednom rade výborným spôsobom, ako sa môžu e-shopy zviditeľniť a to aj v prípade, že súťaž nevyhrajú. O projekte budú verejnosť informovať Hospodárske noviny a to v tlačenej forme (dve dvojstránky v novinách) aj na portáli HNonline.sk. Finále súťaže sa bude odohrávať v štúdiu novovzniknutej HNtelevízie, vo forme 18-dielneho miniseriálu, v ktorom budú predstavení jednotliví finalisti a hodnotenie poroty.

Vďaka mediálnej podpore, mentoringu od skúsených a výdatnej pomoci partnerov projektu očakávame výrazný synergický efekt, ktorý pomôže podnikaniu súťažiacich dostať sa na vyšší level v zdanlivo krátkom čase. Za rok sa toho totiž dá stihnúť veľmi veľa a my sa už tešíme na výsledky spoločnej práce všetkých zúčastnených.

Aj na Slovensku sa totiž oplatí podnikať. Stačí mať otvorenú myseľ a chuť na sebe pracovať.

Všetky informácie o súťaži a prihlasovací formulár sa nachádzajú na stránke eshopakcelerator.sk.

Prečítajte si tiež

Ďakujeme za odber!
Čoskoro dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrovaný
Email už máme v databáze, skontrolujte si schránku alebo použite iný mail
Ups! Tento email je nesprávny
Email nemá správny formát
Ups! Neznáma chyba
Prosím, skúste to neskôr

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.