4 eshopy od ui42 ako finalisti ShopRoku 2013

4 eshopy od ui42 ako finalisti ShopRoku 2013

ShopRokuZáleží nám na tom, aby eshopy z našej produkcie mali dobré meno medzi zákazníkmi. Každý rok sa snažíme našich klientov čo najviac podporiť pri zapájaní sa do súťaže ShopRoku. Výsledkom toho sú až štyri eshopy od ui42 na listine víťazov.

Naša internetová lekáreň Pilulka24.sk sa ako jediná lekáreň umiestnila v súťaži ShopRoku v kategórii Krása a zdravie. Podarilo sa nám pretlačiť online lekáreň v silnom konkurenčnom boji predajcov parfémov a šperkov.

Eshopu s pneumatikami Pneucom.sk sa podarilo obhájiť svoju pozíciu z minulého roka. V kategórii Auto Moto bolo dokopy ocenených 5 eshopov, pričom na Heureke medzi sebou bojuje viac ako 40 elektronických obchodov s pneumatikami, nehovoriac o eshopoch s olejmi a doplnkami. 

V širokej kategórii Móda a oblečenie sa úspešne prebojoval do finále eshop s hodinkami Hodinky.sk, ktorý využíva množstvo vychytaných funkcií. 

Kategória Knihy, hudba, hry, software aj napriek širokému záberu a veľkej konkurencii nezabránila elektronickému obchodu s kuchárskymi knihami Kucharky.sk aby si uchytil svoju pozíciu medzi finalistami. Možno k tomu prispeli práve posledné úpravy od ui42.

 

Všetky víťazné eshopy nájdete na stránke ShopRoku.sk.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.