Case study

Case study

2018

Navigačná aplikácia Sygic patrí k svetovým lídrom v navigačných aplikáciách a je jedna z najúspešnejších aplikácii na svete. Aplikáciu využíva viac ako 150 miliónov po celom svete. Sygic mení spôsob, akým ľudia cestujú. Prepájajú smartfóny s automobilmi. Pomáhajú rodinám zostať v spojení. Navigujú firemné flotily po celom svete. A v neposlednom rade stále inovujú.

Východisko spolupráce

Východisko spolupráce

Zlepšiť použiteľnosť B2B sekcie na stránke pre americký, anglický a nemecký trh.

Rozsah spolupráce

Rozsah spolupráce

  • Remote testovanie - testovanie zahraničných trhov na diaľku
  • Informačná architektúra 
  • Wireframy
  • UX dizajn
Priebeh projektu

Priebeh projektu

1. Analýza správania zákazníkov

Analýza mala 2 časti, kvantitatívny a kvalitatívny audit. Kvantitatívny audit obsahoval výstupy z dát v Google Analytics, z videí a heatmáp v Zarget - nástroji na pozorovanie správania používateľov. Kvalitatívny audit sme docielili testovaním používateľov na diaľku tzv. remote testing. Testovania sa zúčastnili primárne americkí, anglickí a nemeckí používatelia. Na základe scénarov, ktoré sme vytvorili priamo pre potreby klientov Sygic, sme prišli na viacero závažných faktorov, ktoré bolo potrebné odstrániť pre lepšiu orientáciu na stránke.

2. Návrh novej informačnej architektúry a štruktúry web stránky

Na základe výstupov z vyššie spomenutých analýz, sme sa dopracovali k novej informačnej architektúre a high fidelity wireframom, ktoré spĺňajú potreby súčasných zákazníkov a zároveň kladú väčší dôraz na B2B sekciu, no najmä celkovú lepšiu orientáciu na webovej stránke. Celá spolupráca trvala približne 3 mesiace a prebiehala na základe pravidelných workshopov, kde sa preberali ďalšie kroky.

Výsledky spolupráce a vybrané ukazovatele: Výsledky spolupráce a vybrané ukazovatele:

Zvýšenie

návštevnosti o 56%

Zvýšenie

dopytov o 44%

Zníženie

okamžitej miery odchodov o 20%

Ukážka wireframov a informačnej architektúry

Spolupráca s ui42 je o dodaní vynikajúcich služieb a cenných informácií o užívateľoch a ich skúsenostiach s vašimi webovými stránkami. Tím ui42 je skutočne zameraný na to, aby prišiel s UX riešením, ktoré vám pomôže dosiahnuť výsledky nad vaše očakávania. Sú profesionáli, ktorí majú skúsenosti na to, aby vytvorili dizajn, ktorý predáva.

Spojte sa s nami, radi vám pomôžeme aj s vašim projektom

Naša agentúra sa riadi pravidlami a princípmi Férového tendra.

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.