uičkárka Daniela: "Od prvého kontaktu s firmou sa mi páčila atmosféra, ktorá tu panuje a hlavne ma dostali ľudia."

uičkárka Daniela: "Od prvého kontaktu s firmou sa mi páčila atmosféra, ktorá tu panuje a hlavne ma dostali ľudia."

Daniela nastúpila k nám do uička v polovici roka 2020 a veľmi rýchlo sa stala jeho opornou súčasťou. Začínala ako UX & Sales Consultant a postupne sa prepracovala na Senior Key Account Managerku. Popri tom všetkom stíha byť mamou, manželkou i osôbkou s nekonečnou energiou. V našej najnovšej rubrike uičkári sa budete môcť na pravidelnej báze pozrieť do zákulisia ui42 a spoznať tak ľudí, ktorí vytvárajú jeden neobyčajný celok. Tak čo, chcete sa dozvedieť viac o našej Maruške?

Danielka, čo ťa najviac vystihuje?

Som mama a manželka žijúca s rodinou na dedine so všetkým, čo k tomu patrí. Mám 2 psov, nechty občas od zeminy či škrabance na rukách od práce v záhrade. Mám rada šport - box, fitness a crossfit, a vo voľnom čase, ktorého mám stále menej a menej, som rada v horách, keďže som jednoducho rada v pohybe. Najradšej však mám rada obyčajný večer na terase s mojím manželom, pohár dobrého bieleho vína, kvalitnú kávu, krvavé steaky. Medzi moje záľuby patrí vyrábanie rôznych kusov nábytku vlastnými rukami, varenie, šitie, šoférovanie a hlavne veľa rozprávania.

Rada sa angažujem v rôznych oblastiach, od eventov až po charitatívne projekty, a stále dúfam, že môj deň raz bude mať viac ako 24 hodín. Snažím sa pozitívne ovplyvňovať moje okolie a otvárať svet ženám, ktoré majú pocit, že narodením dieťaťa končí identita ženy, nastupuje len identita matky a stávajú sa príťažou pre spoločnosť. 

Ako by si sa opísala 3 slovami? A ako by ťa opísal niekto blízky 3 slovami?

Fúha, len tromi? Môj manžel by asi povedal, že poriadkumilovná, moja mama, že som tvrdohlavá a ja si o sebe myslím, že som neposedná. 

Čo ťa priviedlo do uička a aký bol tvoj prvý rok v agentúre?

Úprimne? Korona, respektíve kríza, ktorú v prvej vlne spôsobila. Pred uičkom som mala malú vlastnú agentúru zameranú na UX poradenstvo a keď sa spustila korona, čo bolo na jar 2020, tak mi od spolupráce poodskakovali všetci klienti a nevedela som zohnať nových. Nechcela som sa zamestnať, pretože môj nepredvídateľný život na voľnej nohe sa mi páčil, ale situácia ma donútila poobzerať sa po možnostiach na trhu. Prirodzene som poznala firmu ui42 a tak som sa rozhodla, že to skúsim, hoci už viem, čo (ne)chcem, a teda, že nechcem byť zamestnanec niekde 8x5 dní v týždni. 

Od prvého kontaktu s firmou sa mi páčila atmosféra, ktorá tu panuje a hlavne ma dostali ľudia. Pre majiteľov som od začiatku tvrdý oriešok, pretože odkedy som tu som stihla porodiť aj vyhrať môj boj s rakovinou. Napriek tomu všetkému sa na mňa nevykašľali. Práve naopak - po celý čas mi boli oporou a priateľmi, nechali ma pracovať, keď som pracovať vládala a naopak, nechali ma oddychovať, keď som to potrebovala, za čo som im veľmi vďačná. Uvedomujem si, že tento prístup nie je samozrejmosťou. 

Čo ťa najviac baví na pozícii Senior Account Managerky?

Asi všetko - kontakt s ľuďmi, prepájanie kolegov okolo seba a manažovanie úloh tak, aby sme na konci dňa dodali klientovi to, čo očakáva a v kvalite, ktorú očakáva. Táto práca odráža všetko, čím som - občas trochu chaos a hektika, ale vyžaduje si zvládnutý manažment ľudí aj času, disciplínu a poriadok vo veciach, inak sa vám to celé rozsype ako domček z kariet. Je skvelá v tom, že mám stabilnejší kontakt s klientmi, ktorí s nami zostávajú aj niekoľko mesiacov či rokov.

Koľko máš klientov a ktorý projekt z nich je pre teba najzaujímavejší?

Každý z mojich klientov je úplne iný, ale všetky sú zaujímavé. Aktuálne mám aktívnych 6 klientov: najväčšiu B2B firmu v oblasti security systémov TSS Group, top dovolenkový rezort v Demänovej doline - Demänová rezort, e-shop s hodinkami Koku.sk, veľkého B2B dodávateľa komponentov pre stolársku výrobu Nábytkár.sk, vydavateľstvo Fortuna Libri a filmový festival Ekotopfilm. Každý je z úplne iného segmentu, má iné ciele či výzvy a to ma na tom baví.

Ako by si popísala svoj typický pracovný deň?

Neviem, či mám typický deň, ale zväčša sa zobudím na hlasné protestovanie z postieľky môjho syna, dám si raňajky a kávu s manželom, idem na tréning a začína pracovný kolotoč. Ak nepracujem z domu, tak cesta do officu, počas ktorej počúvam podcasty, aby som bola v obraze, alebo využívam čas na vybavenie si telefonátov. Vyriešim úlohy a maily, dám si obed s kolegami, poobede ešte pred špičkou väčšinou sadám do auta a idem domov. Počkám, kým sa zobudí Ondrík a zvyšok dňa sa už točí v jeho réžii. Po tom, čo ho večer uložíme spať, ešte počas leta zvykneme niečo porobiť v záhrade, vyvenčiť psov, vyriešiť posledné maily, či navariť na ďalší deň. Počas toho si ešte s manželom rozpovieme aký sme mali deň, čo kto z nás zažil, riešil, koho stretol a čo nové sa dozvedel.

Čo by si odkázala tvojmu 20 ročnému ja?

Nevzdávaj sa svojich snov, neboj sa urobiť zmenu a nejedz toľko, lebo to potom v 25ťke budeš krvopotne zhadzovať.

A posledné, máš nejakú superschopnosť? A ak áno, akú?

Nikdy sa nevzdávam. 

Chceš byť aj ty uičkár/ka?

Pozri si naše voľné pracovné pozície a určite sa nám ozvi! 

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.