Jesenný UX Bootcamp od Slovenskej user experience asociácie

Jesenný UX Bootcamp od Slovenskej user experience asociácie

Minulý rok sme s kamarátmi z ďalších UX firiem spolu rozbehli Slovenskú user experience asociáciu (SUXA). Chceme popularizovať oblasť UX a chceme vzdelávať odborníkov v tejto oblasti. Preto sme pripravili historicky prvú sériu UX workshopov na Slovensku. Sú určené začiatočníkom aj pokročilým. Začiatočníci sa oboznámia s problematikou a vyskúšajú si UX postupy, pokročilí budú mať aj priestor na výmenu skúseností. Radi privítame aj pracovníkov z verejnej správy aj študentov.

Program

V máji sme pripravili tri celodenné workshopy, boli vypredané a tak pokračujeme v UX vzdelávaní aj v jeseni:

4.október - Úvod do UX (Martin Krupa, ui42)

Poskytneme začiatočníkom aj pokročilým prehľad v oblasti UX. Vysvetlíme pojmy (UX, použiteľnosť, HCI, UCD, UI, GUI, IA) a základné metódy. Uvedieme príklady pre 10 najčastejších chýb použiteľnosti na Slovensku. Ukážeme ako zapojiť UX do SW projektu. Všetko na základe vlastných skúseností z desiatok projektov a vyše 500 odsledovaných testovaní použiteľnosti.

11.október - UX stratégia ako stratégia pre inováciu (Michal Blažej, Lighting Beetle)

Pochopíte, čo to UX stratégia je, prečo ju potrebujete a ako dokáže prispieť k inovácii vašich produktov, služieb a procesov. Prevedieme vás ako na ňu – začneme identifikáciou zákazníkov, budeme robiť zákaznícky výskum a naučíme sa ako z množstva zozbieraných dát vybrať kľúčové informácie rozhodujúce o vašom úspechu. Na záver ju aplikujeme v komplexnom multikanálovom prostredí.

18.október - Prototypovanie, testovanie, explorácia (Tina Ličková, 2Fresh)

Naučíte sa metódu rapídneho prototypovania – škicovať svoje nápady, vytvoriť si prototyp aplikácie a rýchlo ho validovať na zákazníkoch.

Ceny

• 1 workshop za 194 € (bez DPH)
• 2 workshopy za 310 € (bez DPH)
• 3 workshopy za 410 € (bez DPH)
• Zľava pre studentov 50%

Viacej informácií a registrácia je dostupná na http://suxa.sk/uxbootcamp

V ui42 sa UX intenzívne venujeme od roku 2008, máme vlastné usability laboratórium, v ktorom sme otestovali takmer 500 používateľov.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.