DEPO - doručenie zásielok do novinových stánkov

DEPO - doručenie zásielok do novinových stánkov

Unikátny redakčný systém Buxus webovej agentúry ui42 sa pýši ďalšou novinkou: eshopy môžu doručovať svoje zásielky do novinových stánkov.

Distribútor periodík do najväčšej siete stránkov a trafík na Slovensku, spoločnosť Mediaprint-Kapa Pressegrosso a.s., prichádza s inováciou vo využití novinových stánkov - službou DEPO. Eshopy môžu DEPO využívať prostredníctvom nového modulu v systéme Buxus a svojím zákazníkom tak ponúknuť väčšie pohodlie, ušetrený čas a flexibilitu pri preberaní svojho balíka. 

DEPO v skratke znamená, že zákazníci, ktorí si objednávajú tovar z e-shopu, ktorý túto službu ponúka, si môžu vybrať aj možnosť dodania tovaru priamo do vybranej trafiky, ktorú majú najbližšie, alebo ktorá im vyhovuje. Táto služba bude mať najvyšší počet výdajných bodov na Slovensku, zatiaľ ich je vyše 170. Zákazník eshopu si sám vyberie na mape ten, do ktorého si želá tovar dodať.

DEPO tvrdí, že nič nie je nemožné. Ak tovar pre zákazníka doručíte napríklad v Bratislave do sídla DEPO (Na Slovensku prevádzkuje niekoľko zberných sídiel) do 12.00 hod., ešte v ten istý deň bude čakať na zákazníka vo zvolenom bratislavskom stánku a počká tam naňho až sedem dní.

Služba okrem dnes už štandardných bezplatných sms notifikácií a e-mailov vie aj skontrolovať vek odberateľa pri tovare, pri ktorom je kontrola podľa platnej legislatívy nutná. Spoločnosť Mediaprint-Kapa navyše garantuje eshopom cenu 0,99€ za doručenie zásielky v prvom mesiaci užívania služby a ďalším bonusom, ktorý ponúka, je poistenie zásielky grátis.

Ak máte záujem o nový modul DEPO pre svoj eshop, kontaktujte nás prostredníctvom svojho projektového manažéra alebo mailom na helpdesk@ui42.sk.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.