10 naj z ui42 za rok 2013

10 naj z ui42 za rok 2013

1. Mobilný policajt s HP Slovakia

Úspešná tabletová aplikácia je výsledkom spojenia UX a agilného prístupu vo vývoji SW. Projekt bol ocenenený 1.miestom ITAPA 2013. Viacej informácii nájdete v prípadovej štúdii Mobilný policajt (PDF, 1.2MB).

2. Štyri eshopy od ui42 medzi finalistami ShopRoku 2013

Internetová lekáreň Pilulka24.sk bola jediná lekáreň v súťaži ShopRoku. E-shop s pneumatikami Pneucom.sk obhájil pozíciu z minulého roka. V širokej kategórii Móda a oblečenie sa prebojoval do finále eshop Hodinky.sk. V silnej kategórii Knihy, hudba, hry, software sa medzi finalistov dostal obchod s kuchárskymi knihami Kucharky.sk.

3. Výkonostný PPC marketing pre Zľavomat

Náš tím online marketingu zabezpečuje od leta PPC kampane pre Zľavomat.sk. Výberovým kritériom bola silná orientácia nášho PPC tímu na výkonostný marketing, postavený na merateľnosti a automatizácii rozsiahlych kampaní.

4. Nový VÚB Internet banking a Mobil banking

VÚB banka spustila nový Internet banking a Mobil banking, ktoré sme navrhli v ui42. Veríme, že už najbližšie verzie budú blízko našim návrhom, jednoduchým na používanie, aj pre novú rozšírenú funkcionalitu.

5. Nový Buxus 6.4 a podpora pre PHP 5.5

Buxus prináša už vyše 10 rokov ako jediný slovenský CMS každý rok aspoň jednu verziu. V Buxuse 6.4 sme zlepšili vyhľadávanie, zjednodušili sme editovanie stránok vrátane kontroly pravopisu, rozšírili možnosti správy e-shopu a výrazne podporili SEO. Hneď po vydaní verzie PHP 5.5 sme upravili Buxus, aby bol kompatibilný s novou a bezpečnejšou verziou PHP.

6. Responzívne weby pre 14 stredných škôl Trenčianskeho kraja

Spolu s TSK sme pripravili responzívne weby ich stredných škôl. Cieľom je zabezpečiť jednoduchú aktualizáciu webov a dodržať štandardy pre ich prístupnosť. Doteraz sme pripravili už 26 webov sociálnych zariadení a 13 kultúrnych zariadení TSK, mnohé z nich získali viacero ocenení.

7. Microsoft Slovakia na sociálnych sieťach

Počas Tech Days sme začali pre Microsoft Slovakia zabezpečovať komunikáciu spoločnosti na sociálnych sieťach.

8. Nový Google Partners program so 4 certifikovanými špecialistami

Sme jednou z prvých slovenských certifikovaných agentúr v novom Google Partners programe aj vďaka našim 4 certifikovaným špecialistom.

9. World Usability Day 2013

Zorganizovali sme už tretí World Usability Day (Svetový deň použiteľnosti) na Slovensku, tentoraz v spolupráci s FIIT STU. Témou bolo vzdelávanie a výskum v oblasti použiteľnosti na Slovensku. Videozáznamy s prednáškami nájdete v blogovom príspevku o WUD 2013.

10. ?

Nakoniec som sa rozhodol ďalší úspešný projekt nevybrať. Predsa len, takmer 30 ľudí v ui42 toho za rok stihne veľa a vybrať 10 naj je veľmi ťažké.

Ďakujem všetkým v ui42, aj našim klientom, partnerom a dodávateľom za skvelý rok 2013 a teším sa na spoluprácu v ďalšom roku.

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.